De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 7 augustus 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie helpen op onze Missie door jullie Licht te laten Stralen!!! / 25 juli 2017 / Susan Leland


Ashtar:
Jullie helpen op onze Missie door jullie Licht te laten Stralen!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
25 juli 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, Geliefde Familie! Wij zitten zeker in zeer opwindende tijden. Om maar een van mijn geliefde spreuken te gebruiken waarin Waarheid zit – Waarheid over jullie her/geschiedenis uit een tijd die heel centraal was in jullie wereld*. Saint Germain maakte ook deel uit van deze Tijd. “Wij zitten in de beste tijd; wij zitten in de slechtste tijd” of, “Wij zitten in de slechtste tijd; wij zitten in de beste tijd!”

Wat bedoelde Charles Dickens hiermee? Hij had het over wat er aan de hand was in Europa. Wel vandaag de dag gaat het over jullie hele wereld, erover en erboven, en voor sommigen zijn dit de slechtste tijden. MAAR IK KAN JULLIE VERZEKEREN, Geliefde Familieleden, dat dit de BESTE TIJDEN zijn!!!

Normaal gesproken gebruiken wij geen woorden als “beste” en “slechtste” omdat die oordeel in zich hebben. Maar het is gepast dat jullie begrijpen wat er voor jullie aankomt, of wat er vlak aan de overzijde van de brug staat te wachten, of via jullie eigen Merkabah’s, of via vliegende machines, of wat dan ook. 


Als de planeet Aarde en al degenen die mee willen reizen op deze geweldige reis naar de Hogere Niveaus van 4D gaan, en hoger, zullen de dingen waar jullie mee worstelen, die jullie op dit moment nog uitdagen, zoals jullie tijd meten, niet langer deel uitmaken van jullie manier van leven.
Als jullie sneller over deze brug willen gaan – of hoe jullie dit ook willen zien – en jezelf willen bekrachtigen om op dit punt te komen, is het duidelijk dat jullie je focus moeten blijven richten op de manier waarop wij jullie hebben bemoedigd te doen.  

Wij hebben het ook over andere onderwerpen, maar hier is het nogmaals! GROTE, zeer GROTE LETTERS, Heel Luid: FOCUS JE OP JE INNERLIJK WERK!!! FOCUS JE OP HET DOEN VAN WELK UITERLIJK WERK DAN OOK EN WAARVOOR JE ENERGIE HEBT!!! EN ALLEREERST: FOCUS JE OP NIET ALLEEN DE AANKONDIGING VAN NESARA MAAR OOK OP DE VREDIGE MANIEREN WAAROP DIT WORDT INGEVOERD!!!

NESARA is Goddelijk en daardoor komt het uit Goddelijke bronnen; het komt van jullie eigen Goddelijke Zelven! Saint Germain zal jullie hierover meer vertellen** maar ik vraag jullie vriendelijk om je dit te herinneren. Het gaat over prioriteiten als jullie er echt op die manier naar willen kijken. Houd je ogen op het doel gericht. Houd je focus op waar jullie het meest kunnen optillen en wat jullie het meest kunnen bekrachtigen en wat jullie de meeste vreugde brengt – en dit is het blijven focussen op jezelf en op jullie ontwikkeling en het optillen, en op hetgeen jullie kunnen doen voor de rest van de wereld om daar te komen – omdat jullie samen zullen gaan met de rest van de wereld!

Ik wil ook graag zeggen, voor het geval dat jullie denken dat ik geen oog heb voor jullie resultaten, Geliefde Familie, dat jullie vorderingen maken in deze twee prioriteitsgebieden, zoals ik hen beschrijf. Ik zeg nog steeds: “Jullie zijn zeker wonderbaarlijk! Jullie zijn geweldig! Jullie zijn eerste-graads Stralenden!”

Weet je, toen ik begon met Ashtar on the Road – en vergis je niet, als jullie je afvragen waar deze naam vandaan kwam: Hij kwam van mij omdat mijn oorspronkelijke visie voor deze groep, reizen was en ik mijn energieën naar groepen op podiums naar toeschouwers in het gehele westen van de Verenigde Staten wilde brengen, en daarna verder. Het doel ervan was het verspreiden van het goede nieuws! Ik vroeg mensen om mee te doen als “Stralers”  omdat de mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen, allen leden of ambassadeurs van het Ashtar Commando zijn! Wij hebben vele divisies in ons Commando, maar dit is allemaal circulair. Iedereen heeft een stem en jullie zouden kunnen denken: “Hoe gaat dit dan als men een ontmoeting wil hebben van het gehele Commando, hoe kan iedereen dan tegelijk spreken?” of: “Werkt dit wel?” Jullie hebben shows op de televisie gezien met verschillende groepen – jullie noemen hen “groepen met speciale belangen” Jullie noemen hen “Republikeinen” en “Democraten” , die elkaar ontmoeten om ergens over te spreken – een programma, een richting te bepalen, een ontmoeting om ergens over te spreken – en jullie weten hoe deze samenkomsten verlopen.

Iedereen spreekt en niemand is bezig met het oplossen van wat voor probleem dan ook! Iedereen probeert te kijken naar welke voordelen zij kunnen krijgen die zij achter gesloten deuren niet kunnen krijgen. Er zijn uitwisselingen van geld en andere – hmm, laten wij zeggen “voordelen” die de kant op gaan van de meest donkere beloningen. En ik zeg, Goden en Godinnen die wij zijn – laten wij al deze betrokkenen zegenen en met name de kinderen die hier kwamen om op een zeer ongelukkige manier te dienen.
Deze dingen zijn er dus steeds aan de hand. In mijn Commando is het heel anders. Het is een circulair Commando en iedereen brengt zichzelf op een bepaalde fysieke manier in, hun Lichtlichamen, hun Merkabah’s, wat dan ook. Weet je, wij hebben hoge 4D-wezens in ons Commando en zij gaan vaak in vormen die zelfs nog herkenbaarder zijn. Met andere woorden: zij stralen een behoorlijk helder Licht uit, net zoals jullie, lieve mensen, als jullie je Lichten uitstralen. MAAR WIJ GAAN SAMEN EN WIJ WETEN DIRECT WAT ONZE NIEUWE KOERS ZAL ZIJN – OF WAT DAN OOK – OMDAT IEDEREEN VOOR INPUT ZORGT MAAR IEDEREEN OOK OP DEZELFDE GOLFLENGTE ONTVANGT!!! Dit is een groot verschil, nietwaar?

Als jullie mensen hebben die een bepaalde doelgroep vertegenwoordigen – wel, laten wij zeggen, mensen van speciale belangengroeperingen die samenkomen; zitten zij dan op dezelfde golflengte? Nee! Zij zijn daar allemaal voor hun eigen speciale belangen! Zodoende is er een groot verschil met de manier waarop regeringen worden geleid onder de Wet van NESARA! Komen wij nu terug bij jullie. Toen ik begon met Ashtar on the Road – en er zijn enkelen van jullie die er vanaf het allereerste begin bij waren, inclusief de Stem (Suzan) die erin heeft toegestemd om mij haar stem te laten gebruiken – vroeg ik jullie om “Stralers” te zijn.

Wij hadden zelfs een geliefd familielid, Arnold*** die ons “Straal-leden” noemde. Dit was zijn geliefde manier bij iedereen die naar onze bijeenkomsten kwam of die de transcripties las die hij maakte van onze bijeenkomsten of naar onze website keek…. Straal-leden!

Dit is een goede definitie, want het gaat helemaal over het stralen van jullie Lichten. Het gaat helemaal over het oplichten van de wereld. En waarom de wereld oplichten? Wel, jullie hebben zojuist een zeer goede reden gehoord die jullie werd gegeven door onze geliefde Meesters van het Nieuws**** want als wij onze LICHTEN STEEDS HELDERDER LATEN SCHIJNEN, STEEDS KRACHTIGER, IS ER NIETS DAT ZO DONKER IS DAT HET ZICH KAN BLIJVEN VERSTOPPEN!!!

Dit is de manier waarop wij de wereld schonen. En jullie hoeven daarvoor niet eens je comfortabele sofa’s te verlaten. Jullie kunnen je Licht specifiek of overal heen stralen, naar elke plaats wereldwijd en nog verder!
Of jullie kunnen het gewoon in golven uitsturen, overal naartoe. Laat alles dat nog onthuld moet worden, alles dat zich nog steeds in het duister verstopt, alles dat van lage vibraties is en alles dat van de oude 3D-programma’s van controle is – laat het allemaal onthuld worden!

En raad eens? Terwijl jullie dit doen zijn jullie niet alleen “Stralers” maar zijn jullie ook Vredestichters van de krachtigste soort! Jullie zeggen niet: “Oh, laten wij hen van de aardbodem wegvegen, laten wij dit doen, laten wij dit doen!” Jullie hoeven niet dit of dat te doen. Jullie laten hen aan ons over. Wij hebben de leiding – het Ashtar Commando, Saint Germain, Sananda, allen van deze enorme – als jullie van dit woord houden – groep van Lichtwezens die in partnerschap werken met alle Witte Ridders en leden van factie 3. Jullie zouden hen kunnen vragen om jullie dank uit te stralen!

Sommigen van de grondbemanning, velen van de grondbemanning, hebben hun leven verloren – hun fysieke leven. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat zij zich op de Brug van mijn schip bevinden.

Iedereen die deel uitmaakte van deze operatie is nu op een schip en straalt nu nog helderder dan ooit en zij assisteren JULLIE en al jullie grondtroepen, Lichtwerkers, door jullie te bekrachtigen!!!

Laten wij het even hebben over veranderende Harten. Laten wij het hebben over Moed. Sekhmet straalt hier werkelijk bij, maar ik wil hier eerst een paar woorden zeggen omdat ik jullie allen wil eren, allereerst degenen die hier zijn – jullie allen die de Moed hadden, de inspiratie, de begeleiding, of de nieuwsgierigheid voor de materie, om naar deze bijeenkomst te komen voor de herkenning van jullie lidmaatschap van de Familie van Ashtar on the Road, om jullie Lichten te laten stralen, zelfs als jullie hier pas mee zijn begonnen. Het maakt niet uit! Welkom!

Jullie zijn hier al die tijd al geweest, een deel van jullie, of een aspect van jullie, dus: Welkom! En bedankt voor het meebrengen van jullie bewuste – illusoire – maar desondanks zeer echt lijkende 3D-lichamen, jullie geesten en harten, naar onze bijeenkomst omdat er letterlijk steeds grotere aantallen van jullie hier naartoe komen.

JULLIE ZIJN ALTIJD ZICHTBAAR GEWEEST ALS STRALENDE, GODDELIJKE WEZENS, MAAR NU VERSTERKEN JULLIE JE LICHTEN – JULLIE STRALEN ZELFS NOG HELDERDER!!! Dit is de manier waarop wij het voor elkaar krijgen!  

Als jullie niet bij ons zouden zijn, hier bij deze Familie, zou de wereld er een stuk anders uitzien dan nu, omdat er dan bij lange na niet zoveel Licht zou schijnen op wat er nog over is van het duister omdat er lang niet zoveel steun zou zijn voor onze grondbemanning! En er zou zeker niet de steun van jullie toestemming zijn voor degenen van ons die uit de Hogere Dimensies van het Ashtar Commando komen om jullie van zo dichtbij te assisteren! Als jullie dus voelen dat er enige soort van tegenwerking is, een barrière of iets anders dat tussen ons in staat, schijn dan jullie lichten daarop en los het nu op en zie gewoon dat wij allemaal samen zijn op het Pad van Licht. Dit, lieve mensen, is de Waarheid van Wie Wij Allemaal Zijn!

Laat al jullie angsten, zorgen over wat er ook aan de hand is in de 3D-wereld, gaan. Focus je op het stralen van jullie Lichten daarop. Focus je op het binnenbrengen van NESARA omdat dit komt uit de Hogere Dimensies waar wij allemaal zijn, uiteindelijk, als jullie willen, Licht dat de planeet Aarde optilt naar waar er alleen maar Licht is. GEEN DUISTERNIS MEER!!! Wij werken samen en wij bereiken grote diensten, grote missies op onze weg. NESARA is de finale, de uiteindelijke stap – de laatste stap op de brug, als jullie willen. Wij willen jullie allen danken omdat jullie leden van deze familie zijn! Ik wil jullie ook duidelijk maken dat ik er altijd voor jullie ben, als jullie dit willen.**** Jullie kunnen merken dat op onze, op mijn website, laat ik maar zeggen, mijn naam staat erop hoewel het ONZE website is – die is voor ons allemaal in deze Familie van Ashtar on the Road!

Jullie kunnen gewoon jezelf zijn als individuen – of misschien zelfs in kleine groepen – op de plaats waar alleen maar Licht is, en jullie kunnen een-op-een converseren.

Jullie kunnen een raadsontmoeting hebben waar Sananda onderwijst***** - wat jullie ook willen doen en hoe jullie dit ook willen doen! Sommigen van jullie willen misschien gaan schrijven. Jullie kunnen mij enkele vragen stellen en de antwoorden opschrijven. Zij zullen jullie beter dienen als jullie korte vragen stellen waar ja of nee op geantwoord kan worden totdat jullie meer gewend raken aan een-op-een of aan een kleine groep in mijn energie, als jullie dit willen.

Ik ben voor jullie beschikbaar. Ik wil jullie vertellen dat ik gezegend ben met degenen die er klaar voor waren om mee te doen aan een partnerschap met mij, op een meer gefocuste manier, op een dienstmissie. Ik vroeg Melissa****** om de website voor de schepen op een andere en unieke manier op te zetten, zoals jullie zullen zien. Als jullie daar nog niet zijn geweest, doe dit dan eens!

Er is geen toeval. Ik vroeg vele mensen om samen te komen. Dr. Vinayak is een van hen.********  Ik vroeg deze Ashtar On The Road groep van twee vrouwen – en er waren ook anderen – om naar Maui te verhuizen en nu is deze groep hier. Ik vroeg Heather – laat ik zeggen: ik nodigde Heather uit om met mij te discussiëren en van daaruit – laten wij maar zeggen – hebben wij onze relatie opgetild!******** 

Zij converseert nu met mij vanuit haar wil en dit is zeer behulpzaam bij het brengen van het werk van M.T. Keshe naar de wereld! Er zijn ook velen onder jullie schrijvers en vertalers, vrijwilligers, die in de jaren zijn opgestaan; degenen van jullie die de mogelijkheid hebben gevonden om mogelijk op financiële manieren te ondersteunen; degenen van jullie die deze Familie steunen door jullie zegeningen en gebeden; degenen die meedoen aan de meditaties van deze Familie. Jullie zijn allemaal vrijwilligers die zeiden: “Als ik het signaal krijg, zal ik er zijn!” EN JULLIE ZIJN ER OOK!!! Wat zou er heerlijker en meer synchroon kunnen zijn en niet alleen maar een of andere toevalligheid?

Jullie kwamen omdat jullie vrijwilligers waren, omdat jullie op de een of andere manier Ashtar Commandeurs of relaties waren, of ambassadeurs – hoe jullie hier ook kwamen….. jullie zijn hier! En dus, geliefde leden van wat ik de Familie van Ashtar on the Road noem. Ik, en al degenen van ons die hier bij jullie zijn in onze Lichtwezen-aspecten, onze Licht-kostuums, of als jullie willen: Lichtlichamen. Het zijn niet precies kostuums, maar wij zijn er echt, en kiezen ervoor om onszelf af en toe te tonen – sommigen van ons – in een of ander herkenbare lichaamsvorm terwijl wij nog steeds onze Lichten voldoende laten schijnen zodat jullie weten dat wij het werkelijk zijn.  

En ik zeg jullie dat Sananda daar een meester in is. En ja, ook hij staat hier samen met de andere mentors van onze mentorgroep. Wij verwelkomen jullie op de Brug van de Nieuw Jeruzalem, of bij de Raad, bij ons allemaal, wanneer jullie dit ook willen. Laat de barrières oplossen in het Licht van de Liefde Die Jullie Zijn – als jullie ook maar barrières bemerken – en doe met ons mee in de Viering van onze Familie, van onze Eenheid en van onze Liefde.

Dank jullie wel, lieve mensen, omdat jullie hier bij deze Goddelijke Bijeenkomst waren.

BLIJF STRALEN!!!

En zo is het.

Saluut!

*         A Tale of Two Cities, door Charles Dickens
****    Tara and Rama Rapport: 
********(See articles below)

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, July 25, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.