De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 6 augustus 2017

5 augustus 2017 door STARSHIP EARTH: HET BIG PICTURE Een spannende dosis realiteit van het Keshe ruimteschipinstituut; Speciale aankondiging 3 augustus 2017 [audio]


5 augustus 2017 door  STARSHIP EARTH: HET BIG PICTURE
Een spannende dosis realiteit van het Keshe ruimteschipinstituut;
Speciale aankondiging 3 augustus 2017 [audio]

U hoeft dit alleen voor uzelf te horen. De heer Keshe kondigt de Eenheid van alle naties op Aarde aan als Een Volk. Leiders van alle naties hebben zojuist het Vredesverdrag getekend.

Geen grenzen. Dat is iets dat zal even moeten bezinken. Dit is bijna te mooi om waar te zijn.

Hij zegt dat zeer snel de Spaceship Centra's operationeel zullen zijn in alle continenten en we, dat is WIJ, naar de sterren zullen gaan in onze, op Aarde voortgebrachte, schepen. We zijn klaar, dankzij het Keshe Instituut.

Ze zijn duidelijk veel verder gevorderd dan ze laten merken, maar dat is te verwachten.

Zoals we te horen hebben gekregen, zijn er veel belangrijke, levensveranderende acties die op de achtergrond plaatsvinden in het voordeel van de mensheid, terwijl de cabal zijn met bloedige vuist naar ons zwaait en met oorlog dreigt. Wereldleiders hebben hun tijd gewoon afgewacht, en meegespeeld zoals vereist was. Ze hebben nu allemaal de technologie, in ruil voor hun garantie voor vrede.

Bedankt, J. ~ BP
Vertaling: Maria