De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 6 juli 2017

Portal 2012: Planetaire Situatie Update / 05 juli 2017

Portal 2012:
Planetaire Situatie Update
05 juli 2017

De belangrijkste focus van de Lichte krachten is nu gericht op de verwijdering van het plasma "hoofd" van de Yaldabaoth entiteit, topletbommen, de zwarte steen en primaire anomalie die hiermee samenhangen. Dit is een zeer gevoelige operatie en ik hoop dat het begrijpelijk is. Ik kan er niet veel informatie over geven totdat het is voltooid.

In verband met de voltooiing van deze operatie zullen er plotselinge en onverwachte doorbraken plaatsvinden die de Event in een stroomversnelling zullen brengen.

De Chimera groep is meer en meer bezorgd over de "invasie van de Galactische Confederatie vloot" en zij zijn hun defensieposities in de lagere baan van de Aarde aan het versterken. Zij zitten achter de creatie van de zesde tak van het Amerikaanse Militaire:


Deze backdoor-overeenkomst heeft veel congreslieden verrast:Ook bereidt de Luchtmacht zich voor op een mogelijke confrontatie tussen de Galactische Confederatie en de Chimera-geïnfiltreerde Luchtmacht laatste lijn van verdediging tegen de Lichtkrachten in de Lage Aarde-baan:Die militaire confrontatie is mogelijk net voor de Even en als het gebeurt, zal het kort, spectaculair, en beperkt zijn in zijn omvang en zal leiden tot een complete nederlaag van de Chimera.

Ondertussen dringen de Lichtkrachten aan op volledige openbaarmaking.

Het eerste veelbelovende teken is deze nieuwe voorgestelde 'planeet 10', die veel meer is als de echte Planet X dan de eerder voorgestelde 'planeet negen':De orbitale elementen van deze nieuwe voorgestelde planeet zitten vrij dicht bij de echte planeet X, zoals u hier kunt zien:NASA (Never A Straight Answer) werd gedwongen het bestaan van geheime ruimteprogramma's te ontkennen toen Alex Jones Robert David Steele interviewde en het interview de algemene media bereikte:Maar dan opnieuw krijgt Elon Musk's toekomstige Mars-kolonie algemene mainstream media ondersteuning, simpelweg omdat ze het niet langer achter kunnen houden. De mensheid zal uit de quarantaine breken en op een of andere manier de ruimte in gaan:


Ondertussen beginnen de Lichtkrachten op het oppervlak van de planeet bepaalde voorwerpen en machtsplaatsen in het planetaire energienet te activeren als onderdeel van het Nieuwe Atlantis-project onder leiding van Comte de Saint Germain.

De eerste plaats die in het proces van activatie is, is de Tempel van Liefde in de buurt van Petit Trianon:


Het kabinet van de beweegbare spiegels in het Petit Trianon gebouw is de plek waar de ware Godin mysteries van Atlantis in 1776 werden verankerd door Prinses de Lamballe en Marie Antoinette, zoals geïnstrueerd door Comte de Saint Germain.

De koningin van Frankrijk werd geïnitieerd in de mysteries van de Godin en hier is het occulte bewijs voor degenen die klaar zijn om het te begrijpen:


Activatie van Petit Trianon stuurt krachtige godin energieën door een leylijn die door de Tempel van Liefde op Long Island loopt, waardoor de Oost Amerikaanse plasma anomalie vortex effectief wordt genezen:

Het andere object van kracht dat in het proces van activering is, is de kroon van St. Stephen:
Deze talisman van kracht verzendt nu sterke energieën uit het Sirius-sterren systeem, waardoor Positieve Templar-krachten achter Viktor Orban worden gelanceerd in zijn strijd tegen de Cabal-krachten die Europa proberen te vernietigen.

Hij is tegen Soros:


En tegen de vernietiging van de Europese beschaving, die werd geïnitieerd door Angela Merkel, de belangrijkste promotor van het Kalergi Plan:Positieve tempelkrachten en veel positieve Witte Adel families uit het voormalige Oostenrijks-Hongaarse imperium staan voor Europa:


Hier is een hint:


Ik zal intel vrijgeven over andere objecten en plaatsen van kracht die de geopolitieke situatie beïnvloeden als ik het groene licht ontvang om dit te doen.

Overwinning van het Licht!


Vertaald: Martien /wakkeremensen.blogspot.nl