Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 29 juli 2017

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk / Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk
Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You


Nikola Tesla wordt beschouwd als een van de meest innovatieve en mysterieuze mannen die ooit op aarde leefden. Hij was een man voor zijn tijd en is verantwoordelijk voor de meeste technologie die we vandaag gebruiken. In feite, als Tesla niet alles had uitgevonden en onderzocht in zijn tijd, zou onze technologie vandaag aanzienlijk slechter zijn.

Tesla's uitvindingen gingen veel verder dan elektriciteit. Hij maakte baanbrekende ontdekkingen, zoals draadloze radiocommunicatie, turbine motoren, helikopters (hoewel het daagse idee was Da Vinci), fluorescerende en neonlichten, torpedo's en de X-ray. Tesla had tegen de tijd van zijn dood bijna 700 wereldwijde octrooien.
In deze video kijken we naar een zeer RARE interview, dat bijna 116 jaar verborgen is.


Universe Inside You