De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 29 juli 2017

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk / Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk
Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You


Nikola Tesla wordt beschouwd als een van de meest innovatieve en mysterieuze mannen die ooit op aarde leefden. Hij was een man voor zijn tijd en is verantwoordelijk voor de meeste technologie die we vandaag gebruiken. In feite, als Tesla niet alles had uitgevonden en onderzocht in zijn tijd, zou onze technologie vandaag aanzienlijk slechter zijn.

Tesla's uitvindingen gingen veel verder dan elektriciteit. Hij maakte baanbrekende ontdekkingen, zoals draadloze radiocommunicatie, turbine motoren, helikopters (hoewel het daagse idee was Da Vinci), fluorescerende en neonlichten, torpedo's en de X-ray. Tesla had tegen de tijd van zijn dood bijna 700 wereldwijde octrooien.
In deze video kijken we naar een zeer RARE interview, dat bijna 116 jaar verborgen is.


Universe Inside You