Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 30 juli 2017

Live Kryon Channeling 182: De Toestand van de Aarde. 1 / 4 juni 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 30 juli 2017

Live Kryon Channeling 182:
De Toestand van de Aarde. 1
Deze live channeling werd gehouden in Big Sky, Montana.
4 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 30 juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Big Sky, Montana.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vanavond wil ik jullie een verhaal vertellen. Het is een liefdesverhaal en dit omvat ook de geschiedenis van de planeet, het nu, en de toekomst. Dit zijn dingen waarover ik jullie wil vertellen en die ik voor jullie wil kenschetsen. Laten wij het noemen: “De Toestand van de Aarde in juni 2017.”

Dit is een liefdesverhaal vanwege het begin van dit verhaal. Als jullie 24 jaar teruggaan begon toentertijd de publicatie van het eerste Kryon-boek. Het bevatte basisinformatie en een introductie over de opwaardering  waarover ik en vele anderen jullie vertelden dat die eraan zou gaan komen. Het was van mij geen esoterische informatie maar eerder iets waarvan de voorouders en de Ouden allemaal afwisten. Zij keken al duizenden jaren naar de sterren aan de hemel. Zij realiseerden zich dat de sterren elk tiental jaren subtiel veranderden en zij begonnen het mechanisme van het zonnestelsel en de omloop van de Aarde om de Zon te begrijpen voordat er moderne telescopen waren. 

Meer lezen >>>