De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 2 juli 2017

Live Kryon Channeling 181: Vijf Uitlijningen. 1 / 17 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 2 juli 2017

Live Kryon Channeling 181:
Vijf Uitlijningen. 1
Deze live channeling werd gehouden in Geneve, Zwitserland.
17 mei 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 2 juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Genève, Zwitserland.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik ben heel vaak naar deze zaal gekomen en dus zijn enkelen van jullie gewend aan deze channelings. Anderen tolereren het en weer anderen tasten in het duister over dit hele gebeuren. Lieve mensen, dit is een tijd van nadenken. Het is een tijd van compassie, begrip en tolerantie. Dit is feitelijk een wetenschappelijke bijeenkomst die gevuld is met spiritualiteit en esoterische zaken. Inderdaad, zij gaan zeker samen. Er is hier iets voor iedereen omdat de studie der wetenschap de studie is over hoe de Creatieve Bron (God) alle diepgaande systemen schiep die jullie bestuderen. Ik ga jullie vandaag een concept aanbieden dat “de Vijf Uitlijningen” heet. Wat brengen jullie in lijn terwijl jullie hier in je stoelen zitten? Als jullie je van alles afvragen over de dingen die jullie de laatste drie dagen hebben gezien, met welke ideeën en energieën komen jullie dan in lijn?


De Vijf Uitlijningen


Uitlijning 1. Wat is jullie uitlijning met de anderen die jullie hebben ontmoet? Is er eigenlijk wel uitlijning? Voelen jullie hier misschien iets dat ongebruikelijk zou kunnen zijn en dat misschien verder gaat dan gewoon “sociaal” zijn? Misschien is dit jullie eerste keer op een esoterische bijeenkomst zoals deze? In de laatste dagen hebben jullie mensen ontmoet waarvan jullie voelen dat jullie hen eerder hebben ontmoet. Sommigen van jullie voelen dat zij de attributen van het zijn van familie hebben! Sommigen van jullie zijn niet verder gereisd dan jezelf en jullie weten dus niet waarover ik spreek. Toch doen velen dit wel.