De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 27 juli 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 789: Veranderingen. 26 juli 2017 / Lee Carroll


789: Veranderingen.
26 juli 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Kryon heeft het over de veranderingen die zullen plaatsvinden in de twee komende generaties in de toekomst, zoals heling in Afrika en vrede in het Midden Oosten. Tegelijkertijd spreken zowel Greg Braden als Drunvalo Melchizedek over een sterk potentieel in de nabije toekomst voor een pool-opwaardering die Gaia zou moeten voortstuwen naar de vierde dimensie zonder dualiteit. Kan jij mij alsjeblieft uitleggen hoe deze twee dingen samen kunnen gaan. Zijn zij niet met elkaar in tegenstelling?

ANTWOORD:  [van Lee Carroll]  Er is geen tegengestelde informatie als deze beide bronnen jou vertellen dat wij afstevenen op vrede op Aarde. De ene is specifiek (Kryon) en vertelt jou over landen, timing en wat de attributen zijn. De informatie van Kryon is dus “dichtbije” informatie waar die van Greg Braden en Drunvalo Melchizedek een beetje “verder op het spoor” ligt en algemener is.

Als en wanneer wij een punt bereiken waarop het bewustzijn op een bepaald niveau wordt gemeten, zullen wij deze toegevoegde verhogingen gaan zien.

In Liefde gegeven…. 

LEE