De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 16 juli 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 788: Wereldregering? 16 juli 2017/ Lee Carroll


788: Wereldregering?
16 juli 2017/ Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag:  Lieve Kryon: Zullen wij ooit een wereldregering hebben?   

Antwoord:  Lieve mensen, daar zal nooit een reden voor zijn.  Dit is niet iets wat eraan zit te komen. Er is eer in het bestaan van vele culturen. Dit is bewust gedaan vanwege de diversiteit. Deze diverse culturen zorgen zelfs voor karmische interactie van contracten en zij hebben te maken met tolerantie.

Wat wij zeggen is dat er een ontzagwekkend potentieel is dat uiteindelijk alle regeringen op de planeet de keuze voor en van hun mensen op de eerste plaats zullen stellen. Als zij dit niet doen zullen de mensen hen verwijderen van hun plaats. Als jullie daaraan twijfelen, kijk dan maar eens naar wat er in jullie huidige tijd begint te gebeuren nu de mensen in opstand komen, stam voor stam, en degenen verwijderen die de leiding hebben.

In de oude energie kon een dictator zeggen: “ALS WIJ GENOEG MACHT HEBBEN KUNNEN WIJ DE MASSA’S CONTROLEREN.” Dit is veranderd en anders geworden. Er is een uitnodiging voor zelfs de oudste regeringen om te herkennen dat er een verandering in de mens plaatsvindt.