Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 17 juli 2017

Frequentie van de week ONTMASKERING 14 juli 2017 / Janosh

Frequentie van de week
 ONTMASKERING
14 juli 2017 / Janosh


Heb je je wel eens afgevraagd waarom je nooit compleet jezelf bent? Hoe het komt dat iedere situatie een andere rol vereist? Het kan soms behoorlijk vermoeiend zijn als de buitenwereld vraagt om je voor te doen als iemand die je liever niet bent, maar bovenal frustrerend als je ondertussen hard je best doet om jezelf te ontdekken. Weet dat je daarmee veel energie verliest.

Schommelen tussen twee werelden maakt je wankel en vatbaar voor invloeden van buitenaf. Sta eens stil om naar jezelf te kijken. Wie jij bent is minder relevant dan te weten wie je níet bent. Alle eigenschappen die je als mens hebt gekregen, zijn onderdeel van een masker – naam, afkomst, karakter, etc. Deze hoef je niet weg te doen, zolang je maar begrijpt waarom je het masker draagt. Het is de bescherming die je nodig hebt om in deze wereld te functioneren. Maak van je masker echter geen blinddoek, maar onthoud dat jij, een alwetende ziel, eronder zit.

De frequentie van Ontmaskering helpt je te herinneren dat je een masker draagt die je op en af kunt zetten wanneer jij dat wilt.