De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 3 juli 2017

De Wereld van Naakte Leugens / Gedachtenvoer.nl / 2 juli 201

De Wereld van Naakte Leugens
Gedachtenvoer.nl / 2 juli 2017

Liegen: Het lijkt de basis te zijn van de menselijke intelligentie en beschaving. Robert Fisk schrijft: "We leven niet in een 'waarheids' - wereld, noch in het Midden-Oosten of in het Westen, noch in Rusland. We leven in een wereld van leugens. En we hebben altijd in een wereld van leugens gewoond. '


Door: Dr. Mark Sircus | Bron: World of Naked Lies
Director International Medical Veritas Association 
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine 

Vertaling: Henk Mutsaers

Iedereen die vandaag de dag leeft en gelooft dat we in een wereld van waarheid, gerechtigheid en liefde leven, moet nodig zijn of haar hoofd laten onderzoeken. We leven in een wereld van leugens en halve waarheden, die beiden hetzelfde lijken omdat ze de menselijke geest verwarren. Leugens veroorzaken onmetelijke hoeveelheden menselijk lijden en leiden mensen tot de vroege dood.

We liegen en we blijven liegen, zelfs tegen onszelf. Regeringen liegen en ze willen dat we in hun leugens geloven. De pers liegt alsof het de waarheid vertegenwoordigt, maar dat is begrijpelijk omdat ze volledig eigendom zijn van elite-meesters die hen vertellen wat te publiceren. Historici liegen maar niet allemaal.