De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 7 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.2 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / Door Ella Ster op 25 maart 2017

Door Ella Ster op 25 maart 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Deze serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over het verleden, het heden en de toekomst van de mensheid. In deel 1, de inleiding van deze serie, kun je lezen over de misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens. Deel 1.2 gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Begrijpen wat de kosmos inhoudt

Wat wij van het universum kunnen waarnemen als allesomvattend, is in omvang niet meer dan een korreltje zand als we het vergelijken met de Grote Kosmos. Zie het als een boom met meerdere stammen, aan deze stammen zitten takken, aan de takken zitten twijgjes en daaraan vinden we de blaadjes. Dit is hoe de Grote Kosmos is vormgegeven. Soms worden er twijgjes, blaadjes of takjes ziek. Kosmische takken worden dan verwijderd om de rest van de boom te redden. > Lees meer over deze kosmische Levensboom in het artikel van Tanaath

Zoals ik het begrijp, zou dit universum worden verwijderd naar aanleiding van het fractale virus dat zich volledig in het systeem had geworteld en de inbalans van duisternis waarmee het doordrongen was. Vanuit de informatie die ik via verschillende mensen heb verkregen vonden sommige Kosmische Raden dat we al voorbij een onomkeerbaar punt waren, maar een aantal ‘afvalligen’ dachten daar anders over en zochten naar een manier het probleem op te lossen.