De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 15 juli 2017

De 9de dimensionale Arcturische raad: Het vrijgeven van jullie collectieve verleden /14 Juli 2017 / Daniel Scranton.

De 9de dimensionale Arcturische raad:
Het vrijgeven van jullie collectieve verleden
14 Juli  2017 / Daniel Scranton.

 “Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben een partnerschap met zoveel mogelijk wezens waar we mogelijk mee in contact zijn voor de besluiten die moeten worden gemaakt betreffende hoeveel van de mensheid er klaar voor is. Als we jullie zien voortgang maken, zoveel als je kunt, en de energieën gebruiken die je krijgt ten gunste van jullie en ten gunste van de hele mensheid, nemen we natuurlijk aan dat je er met meer kunt omgaan.

We zijn blij om aan te kondigen dat de energieën die je nu ontvangt bedoeld zijn om je uit de slavernij te halen van je relatie met jullie verleden. We praten niet gewoon over je verleden in dit leven, of zelfs je voorbije levens. We praten over je verleden als menselijk collectief. Alles dat je ervaren hebt als een collectief tot nu toe, speelt een rol in hoe je jezelf ziet en in wat je gelooft waar je toe in staat bent.