De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 5 juli 2017

Dagtekst van Woensdag 5 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 5 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het Kwaad - door het steeds te benadrukken, versterken we het alleen maar

"Elke dag horen we wel iemand herhalen: "Ach! In wat voor een wereld leven we! Egoïsme en oneerlijkheid is al wat je ziet! Het onrecht wint altijd. Wat we ook doen om de situatie te verbeteren, het zal nooit lukken". Zoveel mensen houden van deze negatieve gedachten, en ze nodigen hen voortdurend uit aan hun tafel: "Kom, kom, hier is eten voor jou”. Welnu, zulke houding is erg gevaarlijk: door steeds het kwaad te benadrukken, door er voortdurend je aandacht op te richten, verzwakken we het niet, integendeel, we stimuleren en versterken het.

Dus vanaf nu is het aangewezen om het goede aan te moedigen door te zeggen: "Kom, engelen en aartsengelen... kom, hemelse geesten... Geef ons uw wijsheid, uw liefde, uw kracht, zodat we elke dag in staat zijn om iets goeds te brengen op deze aarde.""