De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 3 juli 2017

Dagtekst van Maandag 3 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 3 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De gedachte kan het effect van een geneesmiddel versterken -

"Lichamelijke ziekten moet behandeld worden met fysieke middelen, maar dat volstaat niet. Want vaak heeft een ziekte als verre oorzaak bepaalde fouten, die de mens gemaakt heeft door zijn gedachten, gevoelens en verlangens niet te kunnen beheersen. Hij kan niet voorgoed genezen zolang hij op dat vlak niet eerst verbeteringen aanbrengt. De oplossing ligt erin dat hij alle hulpmiddelen van de geneeskunde gebruikt, en er zich tegelijkertijd op toelegt om in zichzelf iets op astraal en mentaal gebied te herstellen, om de oorzaken van de ziekte te doen verdwijnen.

Dus neem de medicijnen en volg de behandelingen die je nodig hebt. Maar begeleid deze behandelingen met een psychisch werk want op den duur zullen de gedachten en gevoelens de materie raken en meehelpen aan de transformatie. Dat is de echte geneeskunde: zij zal altijd effectiever zijn als de medicijnen ondersteund worden door de kracht van je gedachten, de kracht van je liefde."