De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 17 juli 2017

Dagtekst van Maandag 17 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 17 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De emanaties van de mensen worden gebruikt door de hemelse entiteiten -

"Allen die begrepen hebben wat het spirituele leven werkelijk betekent, worden als een bloeiende tuin, een boomgaard waar allerhande fruit rijpt. En de goddelijke tuiniers, de hemelse entiteiten komen op bezoek en roepen uit: “Oh! Deze appel, deze meloen, deze perzik… wat een prachtige vruchten! Laten we er snel van proeven!” Ja, wanneer ze een wezen zien dat eenmaal ontwaakt is voor het spirituele leven, houden ze zich met hem bezig en verheugen zich over de emanaties van zijn hart en zijn ziel. Alle mannen en vrouwen kunnen zo door de tuinlieden van de Hemel bezocht worden.

Iemand zal zeggen: ‘Maar ik, ik heb niets om te geven, ik ben geen boomgaard, hoe kan men bij mij iets komen zoeken?’ Toch wel, want in werkelijkheid is er altijd een bruikbaar element te vinden… zelfs van giftige planten, al is het maar om er geneesmiddelen van te maken! Zonder dat de mensen het vermoeden, worden ze onophoudelijk door schepselen uit andere werelden bezocht. En als ze koppig doorgaan met het fabriceren van vergif, zullen zekere entiteiten bij hen elementen komen halen… om er vaccins van te maken!"