De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 31 juli 2017

Bericht van Cobra, 30 juli 2017, Korte Situatie Update / 31 Juli 2017


Bericht van Cobra, 30 juli 2017, Korte Situatie Update
31 Juli 2017

Het verwijderen van de chimera groep en hun exotische wapens gaat door en er zijn grote doorbraken gemaakt.

Er is een proces van “dehadronization” van de zwarte steen begonnen. Dit betekent eenvoudig dat de zwarte steen is begonnen uiteen te vallen in kleinere, meer hanteerbare stukken van zwaar quark materie, die kleiner en kleiner worden terwijl de Lichtkrachten ze “liefdevolle aandacht” geven.

Dit zal het proces van de verwijdering van de overgebleven toplet bommen en de Yaldabaoth plasma entiteit verder versnellen.

Op een galactische schaal vindt de healing van de overgebleven kwantum ruimtetijd anomalie plaats, het laatste overblijfsel van de galactische oorlogen die in de galaxy gedurende miljoenen jaren hebben gewoed. Dit betekent dat “gemartelde ruimte” eindelijk is rechtgemaakt en genezen, en het galactische lichaam van de Pleroma ziet er gezonder uit dan ooit eerder hiervoor, en voor het meeste van de galaxy is het trauma van de galactische oorlogen volledig genezen.


Op een planetaire schaal is een significant aspect van vooruitgang de Chinese kwantum teleportatie link tussen de Lage Aarde Baan en de oppervlakte:


De Lichtkrachten gebruiken deze link heel effectief om plasma anomalie te genezen tussen de Lage Aarde Baan en de planetaire oppervlakte, daarmee het proces van compressie doorbraak versnellend.

Elon Musk heeft plannen om het proces van compressie doorbraak van onderaf te helpen, door het creëren van een ondergronds hyperlink treinsysteem:


En zijn ‘Boring Company’ is helemaal niet saai (‘boring’). Het is heel opwindend:


Tunnels R US! 30 lagen van tunnels:


Ondertussen zijn de plannen voor toekomstige ruimtekolonies zich aan het uitbreiden naar Venus, Mars en zelfs verder, in het buitenste zonnestelsel:


Dit alles geeft aan dat de visie van de mensheid om voorbij de quarantaine Aarde te reiken nu echt sterk wordt en het wordt niet meer te stoppen.


Als laatste van deze korte update zijn hier de notities van mijn Taiwan conferentie over het manifesteren van overvloed. Zij zijn hier gepubliceerd als sturing om Lichtwerkers te helpen bij hun financiële situatie. Wees je ervan bewust dat deze notities een interpretatie zijn van de persoon die ze schreef. Veel details zijn weggelaten en er is wat van de oorspronkelijke betekenis verloren. Het zijn NIET de exacte woorden van Cobra.

Nederlands:

English:

Spanish:

French:

Japanese.

Overwinning van het Licht!

https://eventnl.wordpress.com/

Vertaald door Veronica