Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 30 juni 2017

Uitnodiging Deel 2: "Het Wonder van Groningen... Een Nieuw Begin; Het Vervolg": zaterdag 26 augustus 2017 in Groningen van 16.00 - 22.30 uur / Door Anton Teuben / 30 juni 2017


Uitnodiging Deel 2:
"Het Wonder van Groningen... Een Nieuw Begin; Het Vervolg":
zaterdag 26 augustus 2017
in Groningen van 16.00 - 22.30 uur

De bijeenkomst op 8 juli a.s. is vanwege privé-omstandigheden verzet naar zaterdag 26 augustus 2017.


Na de presentatie "Het Wonder van Groningen" op 25 maart j.l. over de golf van onbekende objecten tussen 2002 en 2009 en het daaruit voortvloeiende contact met andere dimensies, met vele getuigen, zijn nieuwe herziene samenwerkingsverbanden ontstaan. Voor deze presentatie hebben wij vrijwel alle sites in Nederland benaderd die melding maken van buitenaards contact. Wij hebben hen erop geattendeerd wat zich bij velen in Noord Nederland en de rest van de wereld heeft voltrokken wat is gebleken uit de wereldwijde golf van meldingen. Vervolgens is hier, met medewerking van vele getuigen, collega's, wetenschappers en media jarenlang uitgebreid onderzoek naar gedaan.


Met vele collega's/redacties werden er verhelderende gesprekken gevoerd. Een deel hiervan was 25 maart j.l. in Groningen aanwezig, en heeft op hun site melding gemaakt van de ervaringen van vele mensen omtrent deze nieuwe realiteit en "Het Wonder van Groningen'. Er zijn vele nieuwe contacten ontstaan en oude vriendschappen weer geactiveerd waardoor er spontaan een verdubbeling is ontstaan van het aantal mensen waarmee we als team de waarheid en feiten in Nederland aan een zo groot mogelijk aantal lezers kunnen aanbieden.
Meer lezen >>>