De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 21 juni 2017

Portal 2012 Overwinning van het Licht (Vanavond in Babylon) Gepubliceerd op 20 juni 2017


Portal 2012
Overwinning van het Licht (Vanavond in Babylon)
Gepubliceerd op 20 juni 2017Aangezien de overwinning van het licht dichterbij komt, vind ik het belangrijker om de spirits hoog te houden, dus creëerde ik deze video  in de hoop dat de gedragingen van anderen zich zullen verhogen en beter worden. Gelukkige gedachten manifesteren gelukkige uitkomsten. Deze video is geïnspireerd door Cobra's recentste intel-rapport dat u hieronder kunt lezen en ook een lied keuze die ik hem in een eerdere interview hoorde noemen:


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl