De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180: Nieuw Licht. 1 / 14 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180:
Nieuw Licht. 1
Deze live channeling werd gehouden in Tel Aviv, Israël.
14 mei 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Tel Aviv, Israël.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is hier een energie die jullie kunnen aanraken en voelen – die hier is omdat hij zo is ontworpen. Oude zielen komen op het einde van de dag, het einde van het leren, en zij beginnen te denken over wat er is gezegd (Kryon heeft het over het seminar van die dag). Bij samen zijn in zang, liefde, is er goedheid, is er is overvloed, er is harmonie en dit is wat er vaak gebeurt als oude zielen samenkomen met anderen die gelijkgestemd zijn. De groep waarover ik eerder sprak is feitelijk veranderd. Die verandert samen met jullie en met de houdingen, het begrip en de wijsheid die jullie vergaren terwijl jullie hier zijn.

Ik wil hier graag spreken over iets dat Nieuw Licht wordt genoemd en deze channeling volgt op alles wat mijn partner eerder vandaag heeft gezegd.