De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 1 juni 2017

Kryon: Het helen van de “Psychologische Kloof”. / David Brown / 24 februari 2003 /Geplaatst: 31 mei 2017

Kryon:
Het helen van de “Psychologische Kloof”.
David Brown / Kaapstad, Zuid Afrika
24 februari 2003, Geplaatst:  31 mei 2017 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vandaag zullen wij doorgaan met de heling van de psychologische kloof die zich hoofdzakelijk voordoet in de jeugd of later bij lange perioden van spanning en veel stress en als men totaal gedesoriënteerd is en totaal niet meer weet in welke situatie men verkeert en daardoor alle verbinding is kwijtgeraakt met Moeder Aarde en Vader Hemel. Men is dan niet meer verbonden en dit schept een grote kloof in hun psychologie.

Mensen met dit type kloof vinden het heel moeilijk om zich uit te breiden naar de wereld en sterk en krachtig te zijn; het is heel makkelijk voor anderen om steeds maar weer van deze types te nemen omdat deze mensen nooit veel energie voor zichzelf hebben om feitelijk het leven te leven dat zij voor zichzelf werkelijk wensen.

Het helen van deze kloof gaat over heelheid, samenkomen, jezelf hervinden, de delen van jezelf vinden die verloren zijn gegaan, de bouwstenen van je eigen leven vinden die ontbreken en hen aan jezelf geven. Liefde zal een manier vinden; liefde vindt altijd een manier als jullie de kracht van de intentie gebruiken om je wonden te helen en deze wonden zitten op het diepste niveau van de menselijke psyche.