De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 juni 2017

Heavenletter 1822: Een Klop op Jouw Deur /Geplaatst 27 juni 2017

Een Klop op Jouw Deur
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 juni 2017


God zei:

Wat kan de kwestie zijn als je een licht van Liefde bent in Gods Hemel? Dit is de Waarheid maar niet de Waarheid die jij ziet. Jij ziet waandenkbeelden en je raakt er in verankerd. Waandenkbeelden zijn een manier van leven geworden. Het is als het meegesleept worden in de mooie woorden van een pagina ondertussen de betekenis vergetend. Je schrijft mooie letters met grote krullen. Je raakt verloren in de krullen eerder dan dat je hun betekenis begrijpt.

Je verfraait de wereld. Liever, het is alsof je de verfraaiing van het universum teniet doet. En toch heb je geen succes. Wat je ook doet aan het oppervlak van het leven, het binnenste van het leven blijft zoals deze is.

Kun je je voorstellen dat een engel zijn weg kwijt is en niet wetend hoe verder te gaan? Kun je je een engel voorstellen die zo van zijn doel is afgeleid, dat hij niet meer weet wat dat doel is? Nou, die engel ben jij. Jij bent een verstrooide engel. Je bent vergeten waar je woont. Je bent je naam vergeten. Je blijft er naar op zoek in het telefoonboek. Je klopt op deuren en vindt jouw naam niet.


IK geef jou je naam en het dringt niet tot je door. Je bent zo druk met het zoeken wie je bent dat je het niet hoort. Je ontkent jezelf. Dat is de waarheid. Jij bent degene die zichzelf ontkent of beloont.

Beslis NU om jezelf overvloed te geven. Beslis NU dat je naar de bank gaat, de kluis opent en het fortuin eruit haalt die daar verborgen is. Beslis NU dat het de tijd is om je leven te besteden op een manier zoals een royale miljonair zijn geld uitgeeft. Geen gehamster en gespaar meer. Geen plannen maken op regenachtige dagen. Nu schijnt de Zon. Ontzeg jezelf niet de vreugden van de wereld. Oefen alsof je in de Hemel bent waar alles is zoals je het ziet en zegt.

Het verschil tussen Hemel en Aarde is precies wat je zegt en wat je ziet.

Kun je je iemand in de Hemel voorstellen die ergens over moppert? Kun je je iemand in de Hemel voorstellen die zich ook maar eventjes voorstelt dat er iets is wat ze niet kunnen doen, hebben of geven? Kun je je iemand stekend voorstellen in de Hemel? Kun je je een engel voorstellen die nee zegt? Kun je je goddelijke zelfontkenning voorstellen?

Toch, op Aarde laat je dozen met chocola dicht. Je bent steeds bezig jezelf te ontkennen. Je zegt nee tegen jezelf en nee tegen je kinderen terwijl je ja kon zeggen, ja, ja en nog eens ja. Probeer het.

Laat het woord Ja vandaag van je lippen af dansen. Laat Ja jouw mantra zijn. Zeg Ja en nog meer Ja's. Zeg, "Ja, ik wil". Zeg, "Ja, dat zou ik graag willen". Reik naar de holte van je hart en Ja stroomt overal over.

Als je Ja zegt, zeg je Ja tegen het Leven. Beloningen komen in allerlei vormen en groottes. Je zou niet iemand wegsturen in het belang van.......in het belang van wat? Principe? Gewoonte? Maar je bent geen automaat. Oké, je kunt geprogrammeerd zijn om Nee te zeggen en NU, programmeer jezelf om zegevierend Ja te zeggen.

Als iemand jou benaderd en zegt, kan ik u helpen? Geef als antwoord Ja. Als iemand u benaderd en om hulp vraagt, zeg Ja. Laat je eerste impuls zijn om Ja te zeggen. Overweeg om Ja te zeggen. Ja is zoet en aantrekkelijk. Nee, echter, kan een belemmering betekenen voor een ongekende mogelijkheid.

Mogelijkheden zijn geen zekere dingen. Er is niets zeker over het leven op Aarde behalve de Hemel achter dit alles. Gluur om de hoek. Laat geen mogelijkheid verslagen zijn voordat het zich aandient. Er wordt op de deur geklopt. Doe open.

vertaald door: