De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 25 juni 2017

Heavenletter 1820: Dit Is Oneindigheid / Geplaatst 25 juni 2017

Dit Is Oneindigheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 juni 2017

God zei:

Jij probeert betrokken te zijn in het leven en tegelijkertijd probeer je onafhankelijk te zijn. Op een bepaalde manier wil je kwetsbaar zijn in het leven en tegelijkertijd wil je onkwetsbaar zijn.

Jij wilt niet gebonden zijn. Ik zeg jou om niet gebonden te zijn. Maar je wilt niet onverschillig zijn. IK was het die jou een Hart gaf.

Houdt in gedachten, in de relatieve sfeer, dat je niet de rol speelt van iemand die onverschillig is. Je staat niet op een balkon, rustig een sigaretje rokend terwijl het leven zich aan je voorbijtrekt. Het is niet een toneelstuk waar We het over hebben. Het is niet een repeterende rol. Neutraliteit is niet iets dat je als een baret opzet.

Je hoeft niet dramatisch te zijn over wat er verschijnt in het leven. Noch hoef je het uit de weg te gaan. Gebrek aan gehechtheid betekend dat je onaangeroerd blijft. Je leeft je leven en je voelt medeleven met anderen en hun leven maar je wordt niet door hun heen en weer geslingerd. Je raakt niet overstuur van hen.


Neutraliteit betekent niet het leven negeren. Het betekend niet het opzij gooien ervan. Het betekend het leven Lief hebben en weten dat jij er getuige van bent. Er is bewustzijn.

Duik in het leven en behoud je bewustzijn. Het lijkt erop dat het Leven op Aarde alles is. Het lijkt het hoofd spel. Maar er is leven voorbij de Aarde en voorbij dat wat er lijkt te gebeuren op de wereldbol. Herinner je dat je een Hemelse Vader hebt van waar je gezonden bent.

Herinner je dat je je op Aarde opheft. Je heft je op naar de start plaats. Je bent niet simpelweg geheel in beslag genomen door het leven op dit niveau. Je voelt ook de koorden van de Hemel aan je trekken.

Het leven is als een appel en de hemel vormt het om naar een zoete appel. De appel blijft dezelfde. Het is simpel gedompeld in de Hemel en het wordt en zoetere appel. Het Aardse leven hoeft niet vastgekleefd zijn aan de Aarde.

Er zijn vele kanten aan het leven. En er zijn vele kanten aan jou. Natuurlijk, jij bent net zo veelzijdig als een kubus of als een diamant. Jij draait net zo als de Wereld draait. Natuurlijk, het leven op Aarde is niet de hele stand van zaken van je leven. Als dat zo was, hoe zit het dan met de evolutie? Wat zou er dan te evolueren zijn? Je draait met de Aarde, maar jouw evolutie is op een ander niveau. Jouw evolutie ligt bij Mij.

Jíj evolueert, of je je dat nu bewust bent of niet. Jij bereikt nieuwe hoogten, onafhankelijk van het doorgaan van de wereld.

Maar Bewustzijn is een prachtig iets. Het is één ding om aan de rand van de wereld te staan en een ander, te weten dat je op en podium staat, zich verheffend naar de Hemel. Het is één ding om jezelf te zien alleen maar als en Aardbewoner en een ander, te weten dat je ook van de Hemel komt en naar de Hemel je vlucht zal nemen. Naar de Hemel zal je terugkeren met jouw Bewustzijn, nu ben je daar mee bezig. Nu ben je een Verlicht Wezen op jouw Pad de Hemel te her-ontdekken.

Hier waar je bent, reikt jouw Hart naar de Hemel. Voel de bezieling. Voel jouw lichtheid terwijl je je verheft.Voel dat het verkeer zichzelf verstomd. Voel jezelf omhoog gaan, niet als en raket maar verheffend als een Hemels Wezen zeer voorzichtig. Jouw verheffing gaat zó zacht, het is bijna onopgemerkt. Zo nu en dan, let op. Wordt je gewaar dat je je nu verheft.

Dat heb je altijd gedaan. Dit is niet de toekomst waar we het over hebben. Dit is Oneindigheid.

vertaald door: