De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 4 juni 2017

Heavenletter 1798: Vertrouwen Is een Beslissing / Geplaatst 4 juni 2017

Heavenletter 1798:
Vertrouwen Is een Beslissing
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 juni 2017


God zei:

Wanneer je weet dat je geliefd bent, moet je het vertrouwen hebben dat erbij hoort.
Met of zonder het besef van hoe geliefd je bent, kun je nu vertrouwen hebben. Vertrouwen is een beslissing die je neemt net als een ander. Als je nu niet zelfverzekerd bent, was dat een beslissing die jij maakte. Het maakt niet uit waarop je het baseerde, het was jouw beslissing. Je kunt nu een andere beslissing nemen. Jij kunt nu kiezen om vertrouwen te hebben in jezelf. Het is absoluut jouw keus.

Vanaf jouw niveau van bewustzijn, zijn er dingen die je niet kunt kiezen, maar vertrouwen is daar niet een van.

Op dit moment kun je beslissen om vertrouwen te hebben in jezelf. Je kunt beslissen om niet langer te wachten op de wereld om hoe dan ook jouw vertrouwen aan jou te overhandigen. Jij bent de beoefenaar van jouw eigen vertrouwen. Jij kunt het nu hebben.


Er is een groot voordeel in het hebben van vertrouwen. Nu, praat Ik niet over opscheppen of overmoed. Ik praat gewoon over vertrouwen hebben in jezelf vanuit je binnenste.

Nederigheid betekent niet een gebrek aan vertrouwen. Nederigheid betekent een groot vertrouwen in Mij. Het vertrouwen dat Ik in jou heb is absoluut. Wanneer jij een ons vertrouwen hebt in Mij, zul je vertrouwen hebben in jezelf.

Vertrouwen in jezelf betekent niet dat je alles beheerst. Het hoeft niet te betekenen dat je de Eiffeltoren kunt beklimmen of de Atlantische Oceaan over kunt zwemmen. Het hoeft niet te betekenen dat je een grote natuurkundige of wiskundige bent. Het betekent wel dat jij een grote jij kunt zijn, en jij kunt groot zijn in waar jij toe geroepen bent. Dit hoeft niet te betekenen dat jij je er prettig bij voelt. Jij hoeft je helemaal niet gemakkelijk te voelen bij dat waartoe Ik je oproep.

Dat wat Ik wens kan jij doen. Dat is vertrouwen. Beschouw vertrouwen als iets wat Ik aan jou toevertrouw. Ik vertrouwde jou iets toe wat jij moest doen. Jij bent er misschien niet goed in, maar je hebt het vertrouwen dat Ik heb in jou.

Er is geen voordeel in het wachten op vertrouwen. Niemand zal het jou geven. Er is elk vertrouwen in het nu claimen van jouw God gegeven vertrouwen.

Het maakt niet uit wat jouw ouders dachten, of jouw leraren. Het maakt niet uit hoe zij jou lieten voelen. Het maakt uit dat jij nu jezelf toestemming geeft om overtuigend te zijn. Op zijn minst, met of zonder vertrouwen, zul jij doen waartoe jij geroepen bent. Dus waarom niet vertrouwen hebben?

Denk je misschien dat een gebrek aan vertrouwen een geluksbedeltje is? Denk je dat een gebrek aan vertrouwen jou succes garandeert?

Vertrouwen is een innerlijk weten dat er iets is wat jij moet doen. Het is aan jou om te doen. Jij moet het doen. Niemand kan het voor jou doen. Heb vertrouwen dat toen Ik jou koos, Ik wist was ik deed.

Wanneer jij het idee hebt om iets te doen dat jou onder druk zet, dan kun je er zeker van zijn dat Ik je dat idee gaf. Jij had misschien niet eens een persoonlijk verlangen om het te doen. Jij zou niet het verlangen hebben om het voor jezelf te doen, maar dit is iets wat jij voor Mij doet. Heb het vertrouwen dat jij het zal doen, dat Ik jou aanwijs vanuit Mijn liefde en wijsheid en zorg voor de wereld, en dat jij het goed zult doen.
Weten dat jij Mij niet kan afwijzen, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik wat van jou vraag, dat is vertrouwen.

Weten dat jij Mijn wil volgt, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik in volledig bezit bent van Mijn vermogen, dat is vertrouwen.

Weten dat Ik bij jou ben, dat is vertrouwen.

Er is verder niets wat jij nog moet weten.

vertaald door: