De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 20 juni 2017

9e Graancirkels in eigen land. Boer vindt mysterieuze graancirkels in Lochem / 20 juni 2017

9e Graancirkels in eigen land. Boer vindt mysterieuze graancirkels in Lochem
20 juni 2017


In Lochem zijn graancirkels verschenen, meldt Omroep Gelderland. De graanformatie is ontstaan in een veld met zomertarwe.

Boer Wim Post ontdekte de graancirkels maandagochtend. Zijn buren merkten de mysterieuze cirkels zondagavond al op.

Geen sporen
Met behulp van een hoogwerker zijn beelden van de formatie gemaakt, die op dit moment op sociale media worden verspreid.

“Er staan een stuk of vier, vijf. Het rare is dat je er geen sporen naartoe ziet lopen,” vertelde Post aan de zender. “Heel raar.”


Niemand
“Ik ben wel benieuwd hoe dit nu komt of wie erachter zit,” vervolgde hij. Post denkt niet dat buitenaardsen er verantwoordelijk voor zijn.

Het is onduidelijk door wie de graancirkels zijn gemaakt. Niemand heeft iets gezien of gehoord. De boer hoopt dat het gewas vanzelf herstelt, al is hij bang dat het ‘naar de haaien is’.

Bekijk de reportage van Omroep Gelderland hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=4K817KUl8MY


http://www.ninefornews.nl/