De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 26 juni 2017

Een Schrijven van de Schepper / 25 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
” Zelfliefde Eerst ”


Raad eens?! Ik heb een verrassing voor jou; Je hoeft geen negatief gedrag te tolereren of te vergoelijken. Ja, het kan een positief ding zijn om te kijken naar het perspectief van de andere persoon, echter, moet je niet beginnen met schelden, mentale, emotionele of fysieke aanvallen.

Zoals altijd heb je een keuze. Je kunt ervoor kiezen om te blijven "pogen" om een persoon te veranderen, maar dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren. Ook al is het van een geliefde, vriend of kennis; verandering begint van binnen en jij mag die katalysator nooit zijn. Hou eerst van jouzelf en de rest zal volgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl