De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 18 juni 2017

De Raad: Wie Kijkt Door Jullie Ogen? 14 juni 2017 / Ronald Head

De Raad:
  Wie Kijkt Door Jullie Ogen?
14 juni 2017 / Ronald Head

Jullie zijn een zeer complex wezen. Jullie zijn, in feite, multi dimensionaal. Dat is iets wat jullie spoedig wel, of misschien wel niet, zullen ervaren. Maar in de tussentijd kunnen we jullie misschien een kleinigheidje laten zien.

Onze vraag vandaag aan jullie is, wie kijkt door jullie ogen? Is het de persoon die zich gedwongen voelt langer te blijven vanwege de regen buiten? Of is het de persoon die het leven en liefde ziet die de bloemen en de bomen voedt?

Zien jullie een lelijke rotzooi  op het terrein op de hoek? Of stellen jullie je een prachtige nieuwe aanwinst voor die aan de buurt is toegevoegd?

Is daar een krijsende dreumes die jullie rust verstoort? Of is daar een liefdevolle moeder die zich haast om hulp te bieden?

In ieder geval; jullie hebben beide waarnemers binnenin je. Voor welke hebben jullie gekozen om te zijn?

Wij vertellen jullie dat er voor jullie geen grote worsteling nodig is om die keuze te maken. Jullie zijn de ene, eenvoudigweg omdat jullie telkens weer die keuze gemaakt hebben. Jullie kunnen op ieder moment kiezen voor de andere – telkens weer.


Wanneer jullie in de toekomst leven – “oh, dit zal zo moeilijk zijn” – dan zal het zo zijn zoals jullie je dat voorstellen. Wanneer jullie hier en nu zijn, is er maar een eenvoudig ding om te doen. De toekomst zal voor zichzelf zorgen. In het heden bestaan er geen zorgen. Zorgen bestaan alleen in een toekomst die alleen informatie heeft vanuit het verleden. Dus, wat is de eenvoudigste manier om in het heden te zijn?

Wanneer jullie in dankbaarheid zijn wil dat zeggen dat jullie waarnemen wat er nu is. Begrijpen jullie dit? Jawel, jullie kunnen dankbaar zijn voor wat er eens was. Jawel, jullie kunnen dankbaar zijn voor een denkbeeldige toekomst. Maar de beste oefening is om dankbaar te zijn voor iets, voor alles, in het nu. Ben dankbaar voor de lucht die jullie ademen. Er is altijd wel iets wanneer je er naar zoekt.

Het is nu tijd voor de mensheid om haar vibratie te verhogen. Het was altijd tijd, maar nu is het DE tijd. Het is, je zou kunnen zeggen, tijd om te stoppen met dat geheul. Niet dat jullie je zouden moeten vergelijken met wie dan ook, maar jullie zouden het noodzakelijke moeten doen om jezelf op een opwaartse baan te begeven.

De vraag is werkelijk of jullie er voor kiezen te leven in wat altijd is geweest, of te leven in wat zou kunnen zijn. Want wat zou kunnen zijn wordt herschapen in wat zeker zal zijn, tenminste voor degenen die er voor kozen.

De verlosser van de mensheid is hier, zie je. Hij, zij, zij allemaal, staan rondom jullie heen. En zij beginnen wakker te maken voor dat begrip. Als een “ik”, kan ik een verschil maken. Als “wij”, kunnen we het hele verschil maken.

En ze beginnen in te zien dat ze hem niet kunnen veranderen, haar niet kunnen veranderen. Zij kunnen alleen veranderen. Dat is waarvoor ze kwamen, om dat te doen, en ze doen dat ook. Zij gaan zich herinneren wie ze zijn.

Het is heel gemakkelijk om te zijn wie je geleerd is om te zijn, wat jullie verteld is wie je bent. Het kan zijn dat jullie  wat moeten rondsnuffelen in je innerlijke kelder om wat aanwijzingen te vinden voor wie jullie werkelijk zijn. Maar jullie kunnen beginnen om degenen te zijn die de bloemen zien, die de vogels horen, die leven in een wereld die je eigen persoonlijke beste wereld is. En laat morgen zich uitwijzen hoe het beter kan zijn.

Jullie zijn wie jullie zijn, waar jullie zijn. Jullie zijn volledig.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Vertaald: Sjra