Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 2 juni 2017

Dagtekst van Vrijdag 2 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 2 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De vogel - symbool van de spiritualist


"Ga jezelf, gedreven door ambitie, niet blootstellen aan uitputtende rivaliteiten. Kies een activiteit waarbij je geen gebrek aan ruimte zult hebben, of waarbij je misschien zelfs alleen bent, want dan zal niemand je beletten om te groeien. Als je je gaat neerzetten naast een grote boom, zal die protesteren dat je zijn terrein inneemt. En wat gebeurt er als je je op het territorium van een wild dier waagt? ... Wees eerder als een vogel die een zeer klein lichaam heeft, broos en licht, een kleine bek, maar ook vleugels om vrij in de lucht te vliegen. De vogel heeft geen ambitie om wilde dieren te imponeren, hij vraagt de Schepper alleen om zang, vreugde en bewegingsvrijheid.

De ware zonen en dochters van God zijn als vogels. Ze willen zich geen weg door de jungle banen, maar elke dag uitvliegen naar de hemel om er vrede, licht en vreugde van mee te brengen en die met al hun broeders en zusters te delen."