Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 5 juni 2017

Dagtekst van Maandag 5 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 5 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De seksuele kracht - “de sterkste kracht van alle krachten”


"In de Tafel van Smaragd spreekt Hermes Trismegistus over "de sterkste kracht van alle krachten." Deze kracht is de seksuele kracht. Geen enkele andere kracht in het universum kan ermee worden vergeleken omdat geen enkele andere kracht in staat is om leven te creëren.

Van deze kracht zegt Hermes Trismegistus ook dat "de zon zijn vader is," wat betekent dat seksuele energie van dezelfde aard is als de zonne-energie, dat ze doordrongen is van het leven, van het licht, van de heiligheid van de zon. Het gebruik ervan is dan ook niet beperkt tot de voortplanting, het kan ook worden gewijd aan spirituele creaties. Maar hoeveel mensen zijn er bereid om toe te geven dat deze daad waardoor de man de vrouw bevrucht, ooit een zonne-handeling kan worden?"