De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 juni 2017

Boodschap van Aartsengel Uriël / via Genoveva / 26 juni 2017

Boodschap van Aartsengel Uriël

via Genoveva / 26 juni 2017

Groeten geliefden! Ik ben Uriël, Aartsengel van Liefde en Zilver Licht, Brenger van de Toekomst in dit Nu, Brenger van de Waarheid en Vrede in jullie hart, jullie geliefde vriend en familie, jullie metgezel in deze tijden van snelle en tumultueuze veranderingen.

Ik ben hier om jou te helpen, om jou op een zachte manier te begeleiden op het pad van jouw Ziel, op het pad van het Licht en de Liefde, terwijl jij en het hele collectief wordt gebaden, gewassen en gereinigd door de Moeder's Tsunami van Liefde.

Jullie zijn sterk liefste harten, jullie weten wat jullie volgende stap is, jullie herinneren je stukken van jullie Goddelijke plan en vertrouwen in jezelf en in jullie gevoel van richting. Jullie zijn de Kampioenen van Liefde en jullie zijn de sterkste van de sterke! Heb de moed om door te gaan en in het nieuwe te stappen, actie te ondernemen, zelfs als het iets is dat in het verleden nog nooit is gedaan. Het nemen van actie in deze tijden van transformatie betekent loslaten en overgeven aan de stroom van Liefde en niet zozeer van iets buitensporig of gevaarlijks doen.

Ieder van jullie heeft verschillende blokkades en zelfopgelegde beperkingen, problemen waar jullie je nu bewust van moeten worden en die jullie diep in je onderbewuste en onderbewuste lichamen hebben begraven en die jullie langzaam of snel loslaten en elimineren Neem je tijd en ga binnenin je hart, zie de Vlam van Zilver helder branden en zit daar in rust en vrede met Mij voor zolang als je dat nodig hebt, om uit te vinden wat het is waar je mee moet werken op dit moment.

Stel vragen als je dat wenst en wees bereid om te luisteren en informatie te absorberen die naar je toe komt en wees ervan verzekerd dat je alles krijgt waarvoor je klaar bent om te bevatten en te begrijpen op dit moment! Wees niet bang voor wat je zou kunnen vinden, en juist omdat je deze problemen uit het oog en bewustzijn hebt afgesloten, betekent dat niet dat ze slecht of verschrikkelijk zijn! Onthoud dat jullie Wezens van Licht, dochters en zonen van de Moeder / Vader, Machtige Verdedigers van de Troon zijn, en jullie zouden niet hebben gepland en besloten om te reizen met iets dat minder zou zijn dan de glans en de liefde die je bent!

Jullie hebben deze herinneringen en problemen in een apart bestand en lade geplaatst zodat jullie in de wereld kunt functioneren zoals het is totdat jullie klaar zijn om dit oude type van beperkingen aan te pakken. Het kan even duren of beter gezegd, een andere aanpak om de multi-gelaagde problemen te begrijpen en hoe ze los te laten, hoe verder te gaan, want zoals jullie weten, hoe hoger je op de spiraal naar huis komt, hoe moeilijker en het verwarrend het kan worden en tegelijkertijd probeert jullie ego je te stoppen en hij lijkt meer krachtig en overtuigend te worden in zijn pogingen om je van de smalle weg van het licht te halen.

Ja, wij zijn hier bij jullie. We kijken naar jullie met verbazing en pure vreugde. Wij moedigen jullie altijd aan, maar het is jullie wens om het begrip te bereiken, om elke les te leren, met jullie prachtige team van Goddelijke helpers, en dit is waarom het lijkt dat we een beetje meer dichterbij of zachter zijn dan voorheen. Jullie zijn nooit, nooit alleen gelaten, het zou onmogelijk zijn om je af te scheiden van ons en van de Moeder en Vader Ene!

Maar jullie hebben alle gereedschappen en jullie hebben Mijn Zilveren Vlam van Verlichting die door elk type en vorm van duisternis, grijs of daar tussen, door elke illusie kan zien!

Vraag naar de Vlam van de Waarheid om je te helpen, ben bereid om altijd de Waarheid te zien, stel de intentie om in elk moment Liefde en medeleven te zijn en dit gedurende de dag te versterken en verwacht dan dat je alleen vreugdevolle en vreedzame ontmoetingen en gebeurtenissen hebt!

Ik zal je nu verlaten met sprinkels van Zilver, met overvloed en zachte volharding!

Tot de volgende keer,

Vaarwel.

Aartsengel Uriël

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl