De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 juni 2017

Benjamin Fulford - 26 juni 2017: Speciaal verslag. "De muis die brulde of hoe de mensen van Bougainville de Rothschilds versloegen".

Benjamin Fulford - 26 juni 2017: Speciaal verslag.
"De muis die brulde of hoe de mensen van Bougainville de Rothschilds versloegen".

(Benjamin Fulford) Het eiland Bougainville in de Stille Zuidzee is het toneel geweest van een epische decennia-lange strijd dat erin resulteerde dat de lokale bevolking, die slechts gewapend waren met bijlen en bogen, troepen hebben die gewapend waren met de nieuwste wereldklasse wapens. De strijd speelde de inboorlingen uit om hun voorouders te beschermen tegen een multinationale Rothschild-mulitnational gevecht om de grootste goudafzettingen ter wereld te stelen in de Panguna-mijn. Als gevolg van hun overwinning werden de Nasioi-mensen van Central Bougainville de eerste inheemse volkeren in de wereld die een wereldwijde multinationale mijnbouw dwongen om een van zijn rijkste ondernemingen op te geven.


Dit is niet alleen een lokale kwestie omdat er zo veel goud op dat eiland bestaat dat het de toekomst van het wereldwijde financiële systeem kan beïnvloeden. De internationale bankiers zeggen dat er slechts een paar tientallen miljarden dollars goud en koper zijn, maar als we de fractionele reservemethoden gebruiken die door de Federal Reserve Board werden gebruikt in 2008 om de waarde van goud te bepalen (700 ton goud werd omgezet in 750.000 ton waarde van goud gesteunde obligaties), dan is het honderden triljoenen dollars waard.


Bovendien zegt de lokale bevolking dat de mijn dekking gaf aan een massale witwasoperatie door te beweren dat goud koper was, wat betekent dat de mijn, en zes andere bekende rijke goudreserves op het eiland, mogelijk honderd biljoen dollar waard zijn, zelfs zonder fractale reserve magie. 'Ze zouden het goud' s nachts eruit nemen en in grotten verstoppen', aldus Bougainville Revolutionaire Leger bronnen.

De mijn werd bestuurd in 1972 tot 1989 door Rio Tinto Zinc, voordat de lokale bevolking het sloot, na een decennium lange oorlog, die de dood van ongeveer 30.000 mensen of meer dan 10% van de bevolking heeft veroorzaakt, volgens BRA bronnen. Een BRA-generaal, 'Joel', beschrijft hoe de ongewapende rebellen een state-of-the-art leger kunnen verslaan. "Toen we hen eerst aanvielen hadden we alleen bijlen en speren en wisten we dat velen van ons zouden sterven," zegt hij. 'We hebben guerrillatactieken gebruikt, we hebben een soldaat aangevallen en zijn geweer genomen. Met dat geweer zouden we 3 of 4 andere soldaten kunnen doden en hun geweren enzovoort kunnen nemen; Zo hebben we ons bewapend, ' zegt hij.

Rode Kruisambtenaren die op het eiland werken, zeggen ook dat er tegenwoordig buiten gerechtelijke moorden en veel "verdwenen mensen" als resultaat van het conflict op het eiland.

Bovendien won het verzetsleger de oorlog alleen om een blokkade het hoofd te bieden die tot op zekere hoogte tot op heden doorgaat.

Rio Tinto Zinc beweert dat ze de controle over de mijn overgegeven hebben aan Bougainville Copper Limited (BCL), die hoofdzakelijk eigendom is van de autonome regering van Bougainville (ABG). Rio Tinto beweert ook dat zij niet aansprakelijk zijn voor de enorme milieuschade die zij veroorzaakt hebben door het storten van kwik en andere giftige mijnmengsels in een lokale rivier, omdat ze destijds de lokale wetten respecteerden. Echter, als u een kijkje neemt op Bougainville Island via Google Earth, kunt u, decennia nadat de mijn gesloten is, nog steeds de littekens op het landschap die daardoor veroorzaakt zijn duidelijk zien. Ze mogen niet met de vernietiging van het milieu wegkomen, die zo groot is zodat het op satellietfoto's duidelijk naar voren komt.

Het Tweeling Koninkrijk Meekamui en Papala, de naam van de lokale bevolking voor het eiland, wordt geleid door koning David Peii II die wil de eigenaren van Rio Tinto aanklagen voor oorlogsmisdaden en ze vervolgen voor de vernietiging van het milieu bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.

De BCL-mensen van hun kant proberen de mijn opnieuw te openen en beloven om deze keer vriendelijk te zijn voor het milieu, maar de lokale bevolking is zo verbittert over de massamoord en de milieuvernietiging dat ze niet willen dat BCL of ABG wat voor een rol dan ook hebben in de mijn.

Dit is hoe Koning David de situatie ziet:

ABG (Autonome Bougainville Government) is gewoon een agent van de Regering van Papoea-Nieuw-Guinea. Het hoofdkantoor bevindt zich in Waigani, PNG. Wie ook PNG controleert, regelt ook ABG. Zoals u misschien weet, heeft Australië in 1975 onafhankelijkheid toegekend aan PNG. Australië beheert echter nog steeds PNG. Volgens de 2011-statistieken harkte Australië ongeveer K19.8 miljard PGK [Papoea-Nieuw-Guinea Kina op, 1 Kina = 0,31 US $] van haar bedrijven in PNG, maar gaf slechts ongeveer 440 miljoen Kina aan PGK terug in de vorm van AusAid(Australische Hulp). Dat is alleen ongeveer 3%; 97% wordt vastgehouden in Australië. De lener is een slaaf voor de kredietgever. PNGeans zijn blij om AusAid-fondsen te ontvangen voor hun projecten, maar kennen het echte verhaal niet.

ABG, opgericht omdat het Leiderschap van Bougainville, werd onmiddellijk na de 10-jarige oorlog die ze tegen PNG en BCL / Rio Tinto gewonnen hadden opgesplitst. De VP Joseph Kabui besloot te onderhandelen met de PNG-overheid door gebrek aan geld voor diensten, enz., terwijl de president Francis Ona niet van mening was dat het goed was om te onderhandelen. Hoewel beide nu gestorven en verdwenen zijn, zijn hun opvolgers nog steeds levend en actief. Ik ben de opvolger van de late Francis Ona onder de Tweeling Koninkrijk overeenkomst.

ABG zit aan het onderkant van de internationale voedselketen van dat oude controlesysteem, en kan dus niet nee zeggen tegen BCL, Rio Tinto, PNG, Australië of hun hiërarchieën of controllers omdat "het een slaaf is van zijn kredietverstrekkers".

BCL (B'ville Copper Ltd) is nog steeds eigendom van buitenlanders (of niet-Bougainvilleans). De aandelen die volgens ABG aan ABG zijn gegeven, worden nog steeds door buitenlanders beheerd, omdat ABG zelf een buitenlandse agent op Bougainville is. ABG is opgericht door zijn financiers (PNG & Australië, enz.) Om hun eigen belangen in onze soevereine eilandstaat te dienen.

Wat Koning David beschrijft is waar in veel van de ontwikkelingswereld waar meedogenloze multinationals het land met behulp van huurlingen plunderen en lokaal gehuurde en omgekochte "leiders." Naar schatting hebben multinationals alleen in Afrika in de lopende periode een bedrag van 60 miljard dollar per jaar geplunderd.


In die zin zou de strijd om Bougainville's goud een wereldwijd keerpunt kunnen markeren, omdat King David belooft om de grote fondsen uit de mijn te gebruiken om andere ontwikkelingslanden te helpen. Landen in Afrika en andere te ontwikkelende delen van de wereld zouden veel beter presteren, omdat ze voor hun hulpmiddelen een veel eerlijkere prijs betalen dan de vaak onbruikbare ontvangen "buitenlandse hulp" van de landen die hen plunderen.

In elk geval is het duidelijk dat iemand krachtig veel moeite heeft gedaan om te voorkomen dat deze schrijver King David bezoekt. Allereerst werden alle vluchten in en uit Port Moresby in Papoea-Nieuw-Guinea de dag na onze aankomst voor onbepaalde redenen geannuleerd. Het gevolg was de vertraging van de komst van koning David's vertegenwoordiger, Mealagan Krishnan. Ook al zijn er dagelijkse vluchten naar de stad Arawa, twee en een half uur rijden van het hoofdstad van het Koninkrijk, werden deze vluchten mysterieus geannuleerd tijdens de week van ons bezoek. We waren gedwongen om naar de stad Boka te gaan, een lastige 7 uur rijden vanaf het Koninkrijk en toen we daar aankwamen vonden we dat de hoofdweg was geblokkeerd door 'een groot ongeval' wat ons dwong om met de boot te gaan via omwegen.

Een laatste letterlijke wegversperring werd bemand door BCL misdadigers die $ 1000 smeergeld eiste om ons te laten passeren. Toen ik hun baas zei: "Je kunt geen bloed uit een steen knijpen," antwoordde hij. "Ik kan bloed uit een steen knijpen." Na veel gesteggel betaalden we $ 100 dollar cash en mochten we verder gaan. Over het geheel genomen was onze aankomst met 4 dagen vertraagd.

Eindelijk, na de ontmoeting met de Koning werd ons de volgende dag een rondleiding aangeboden in de Panguna-mijn. Echter, in plaats daarvan werden we gewekt in het midden van de nacht met een waarschuwing dat 10 vrachtwagenladingen van huurlingen en corrupte politieagenten op weg waren om te proberen om de land-eigenaars van de Panguna mijn te dwingen de rechten van de mijn opnieuw te ondertekenen naar BCL . We werden ook verteld dat ze ons zouden proberen te vermoorden.

De lokale bevolking velde bomen en lieten die over de weg vallen en vestigde gewapende wegblokkades om de huurlingen te stoppen om ons achterna te komen nadat we waren vertrokken. Een gewapend conflict werd op het laatste moment vermeden, maar de BRA vertelde ons dat het onze aankomst was dat tot het zenden van de huurlingen leidde.

In ieder geval zullen we, als gevolg van ons bezoek, een beroep doen op internationale hulp om de lokale bevolking in staat te stellen zelf op een milieuvriendelijke manier de mijn te ontwikkelen. De Koning belooft de miljarden of triljoenen dollars die uit de mijn zullen vloeien, zullen worden gebruikt om de mensen van Bougainville en de wereld te helpen.

Alhoewel veel van de Bougainevillianen die we hebben ontmoet blootsvoets waren, droegen ze smart phones en wisten meer over de ware aard van het internationale financiële systeem dan de gemiddelde verslaggever van het Wall Street Journal lijkt te hebben (ik heb velen van hen in de loop der jaren ontmoet). Ik zou liever Koning David het beheer over de Bougainville goud geven dan de meedogenloze en incompetente Khazariaanse centrale bank gangsters die zo veel kwaad hebben gedaan aan deze planeet en haar mensen.

Zowel Rio Tinto Zinc als BCL hebben meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen met deze schrijver.


Koning David Peii II krijgt ondersteuning van de
White Dragon Society voor zijn volk.


Source - Benjamin Fulford Typepad

                           De verlaten Panguna-mijn in Bougainville


Bronnen:

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl