De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 28 juni 2017

Belichaming en Activatie van de 12 D Kern van authenticiteit / 27 juni 2017 / Diane Canfield

Belichaming en Activatie van de 12 D Kern van authenticiteit
27 juni 2017  / Diane Canfield

Geliefden,
We hebben enig fantastisch nieuws te melden. We zitten nog in de POORT van de Zonnewende Energie. Denk eraan dat de Zonnewende kan duren tot 10 dagen voor en nadat het feitelijke gebeuren plaats vindt.

In dit geval, met de Zonne Eclips die in augustus is, zal het veel langer duren. Dit wordt een Poort die zelf duurt door de Gehele Zonne Eclips van 21 augustus heen.

Het PORTAAL naar Ascentie gaat slechts door het Portaal naar ons Authentieke Bewustzijn. Het Portaal dat aan het gebeuren is en zal doorgaan te gebeuren, gaat allemaal over het terugkeren naar ONS 12 D Multidimensionaal wezen dat bestond voor het in deze Aarde Laag kwam. Dit gebeurt er NU. We transformeren terug naar dit LICHT WEZEN. Jullie kunnen je allemaal mijn vorige post herinneren over hoe dit gebeurt door verloren Ziele fragmenten terug te winnen.


Als we stappen in deze laag van hoger bestaan, hebben we geen andere keus dan ons WARE zelf te belichamen. Als jij niet weet wie je ware zelf is, het is het kind dat je was voor de bagage van anderen die langs kwamen om je te beïnvloeden, te programmeren en ons condities te geven, weg van onze onschuldige manier van zijn. JA, dit is heel veel. Een van de grootste veranderingen die aan ons zijn gebeurt, tot NU TOE.

Je zult in het begin van je reis naar je ware zelf, glimpen vinden van je authentieke zelf die in korte opwellingen aan je verschijnen. Deze reis begon bij mij in de vorige augustus en ik herinner me hoe het binnenkwam. Het kwam binnen met een rand door een ENERGIE Golf waar ik een artikel over schreef. Die had een rand maar was ook een zachte golf. Ik wist dat dit het begin was van ONZE REIS TERUG NAAR HUIS. Elke golf die we beleefden sedert die tijd heeft ons dichter gebracht bij ons echte wezen en het 12 D kristallijnen kern bewustzijn.

Wat dat betreft is de Zonnewende Poort niet zacht geweest. We worden geduwd en geschoven om de verandering te maken naar onze 12D authentieke belichaming. De hoger dimensionale belichaming is de kinderlijke onschuld – wat betekent het heldere voertuig waarin we in deze werkelijkheid kwamen samen met de vermogens om te reizen naar de hogere rijken van 12D en hoger.

Als je dit nieuwe zijn in jezelf belichaamt, zul je je lichter voelen alsof een ENORM gewicht van je schouders werd getild. Je zult je kinderlijk voelen omdat alles en alles NU mogelijk is. Je zult vreugde voelen, gelukzaligheid, geluk en tevredenheid.

Kijk hiernaar in korte vlagen omdat eens te meer we ons lichaam en bewustzijn NIET te veel ineens KAN laten opnemen. Wij als mensen worden Galactisch en moeten in fasen transformeren en hoe meer, hoe zachter het is. De Galactici die ons helpen met deze transformatie, weten dit. Ze kennen de zachte kant van het menselijke ras.

De Plejadiërs die werken met de Schepper zijn degenen die alle opnames in dit gebied kennen om ons te helpen door deze golven heen die we voelen als ze ons bewustzijn binnen komen.

Als je voor het eerst die activatie voelt, merk het op en handel er naar. Handel met je authentieke zelf zo lang als je kunt. Voel de golven van lichtheid over je heen komen. Je kunt je duizelig voelen en onwerelds. Probeer in dit licht te baden als het binnenkomt, op die manier herken je het de volgende keer en kun je langer in dit gevoel blijven zitten. In het begin zal het in korte vlagen komen die dan langer en langer blijven. Uiteindelijk zullen we totaal in dit NIEUWE Wezen transformeren.

Om die activeringen te voelen als ze binnen komen en om er vooruitgang mee te maken betekent het ‘t omhelzen van opwaarderingen en te begrijpen dat ze ons hogere vibrationele opwaarderingen brengen om ons authentieke zelf te belichamen. Hier zijn wat manieren om die veranderingen in het Ascentie Proces te omhelzen:

Je moet voorbereid zijn en de wens hebben om de verandering te maken naar een Hogere Staat van Zijn. Dit betekent dat je klaar ben om in het volgende rijk van bestaan te gaan met de Kristallijnen Aarde.

Je moet voorbereid zijn om de 3D wereld achter je te laten. Ja, dit betekent de hele 3D, je moet voorbereid zijn om een NIEUWE Kristallijnen Wereld binnen te gaan die wij scheppen.

Je moet in staat zijn om je GEVOELENS boven al het andere te zetten. Gevoelens in de 3D wereld worden weggeworpen routinematig en beoordeeld door het geconditioneerde als waardeloos. Maar gevoelens zijn de GPS van de Ziel en het meest belangrijke dat we bezitten. Die gevoelens zijn Goddelijk verbonden met het Ascentie proces zoals we volledig authentiek zijn moeten we volledig in aanraking zijn met onze gevoelens.

Je moet Goddelijk geïnspireerde actie ondernemen gebaseerd op die gevoelens. Je moet voorbereid zijn om actie te ondernemen als dat nodig is om in de hogere rijken van Bewustzijn te gaan.

Je moet erop vertrouwen dat het Universum je hoogste aandacht heeft in alle dingen. Zelfs als het eruit ziet dat het niet gebeurt, is dat feitelijk wel zo. Het Universum neemt ons vaak mee langs lange en spiralende wegen om op je bestemming te komen.

Je moet volledig investeren in het Ascentie Proces. Dit betekent dat Ascentie geen “part time” hobby is, het is waar je leven over gaat.

Je moet het innerlijk werk gedaan hebben in jezelf om je zelf uit programmeringen, condition-eringen en illusies te halen. Dit is heel belangrijk omdat alle wezens geconditioneerd zijn.

Je moet actief zoeken naar de WAARHEID. Elke dag moet je vooruitgang maken in de zoektocht voor wat de WAARHEID is en wat niet. ONWAARHEDEN moeten worden verwijderd anders komt het bewustzijn in verwarring over wat echt is en wat niet. Dit stopt het ECHTE proces om plaats te vinden in het rijk van hoger bewustzijn.

Kijk uit naar meer hogere energie omdat we nu in de Zonnewende/Zonne Eclips Poort zitten. Elke dag is een nieuwe dag om te letten op je gevoelens, Wees in het moment van NU en voel die Energie Golven als ze binnen komen. Ze zijn hier als ze dat moeten zijn, wat betekent, we moeten altijd voorbereid zijn.

Ik houd van jullie allen!

In dienst en Liefde

Diane Canfield :Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert
Copyright © 2017 by Diane Canfield.
All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included 

Website and sign up for my newsletter : www.dianecanfield.com