De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 26 juni 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 25 juni 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 juni 2017Lieve mensen, zo velen van jullie hebben het idee dat als je verandering wilt creëren, alles tegelijk moet gebeuren. Maar de realiteit is dat echte verandering een proces is van ontvouwing, een vermengen en samenkomen van veel verschillende elementen, velen van die die achter de schermen gebeuren ter voorbereiding van wanneer het allemaal op een tastbare manier bij elkaar komt.

Jullie kunnen deelnemen door kleine keuzes te maken die ondersteunen wat jullie dagelijks willen bereiken of ervaren. Die kleine keuzes kunnen zijn, in geloof en vertrouwen blijven, met behulp van creatieve visualisaties, overgave, het vragen van hulp van jullie gidsen en helpers, jullie zelf onderdompelen in de energie die je wenst te ervaren of andere acties die jullie stapsgewijs naar jullie doel brengen.

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar hoe consistenter jullie zijn, hoe groter het voordeel. Blijf in overgave, volledig aanwezig en gebruik jullie waardering als een terugkoppelingsinstrument, want het universum helpt jullie enorm en gaat door om jullie stroming te blijven sturen tot jullie volgende bevredigende co-creatie.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl