Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 15 mei 2017

Live Kryon Channeling 179: Verandering 3 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 15 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 3
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 15 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Balans van Licht en Donker

De balans van licht en donker op de planeet gaat zichzelf herschikken en gaat meer “jokers” scheppen. Jokers zijn “onverwachte opwaarderingen”, dingen die vaak schokkend zijn op manieren die niet positief of negatief zijn maar eerder veranderingen zijn in het paradigma van wat er was. Zij pushen vaak de toekomst van zowel het bewustzijn als de wetenschap.

Er komen er verschillende aan in de menselijke vorm die voor veranderingen zorgen op manieren en op plaatsen waar jullie dit niet verwachten. Er is er een die al veel te laat is in New York, bij de Verenigde Naties. Dit is een oude organisatie met prachtige ideeën over het helpen van de planeet maar die vast is blijven zitten in de politiek van de oude energie. Wat zal daar gaan gebeuren? Als jullie niet snel genoeg iets zien kan dit het functioneren hiervan stoppen. Jokers worden niet gegarandeerd. Zij zijn beperkt tot het matchen met de vrije keuze van degenen om hen heen.

Dit is wat het tot een joker maakt – totaal onverwachte gebeurtenissen. Denk er zo aan: Een organisatie die is opgezet om vrede te scheppen op Aarde kan niet werken of disfunctioneel worden, of er kan een joker komen die alles herstructureert met grote tegenstelling en zonder financiering. Dit is wat jokers doen.