De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 29 mei 2017

Lichttaal #3- Sue Lie en de Galactische Familie / vrijdag 26 mei 2017

Lichttaal #3-
Sue Lie en de Galactische Familie –
vrijdag 26  mei 2017

Toen zag ik een opmerkelijke ongewone bloem,
en ging ertoe over om eraan te ruiken.

Vertaalde opmerkingen  op 29-05-2017:

Anoniem nr. ….. 26 mei 2017
Ruik het verschil en accepteer dat er geen verschil is in de opperste energie,
het maakt niet uit hoe exotisch de vorm in 3D verschijnt.

Liefde en dankbaarheid.

Simon 26 mei 2017
Het betekent “introductie”

Het rode ding is de introductie energie welke stroomt in het openen van de bloem welke degene is die de introductie ontvangt.;)
Dan wordt het langzaam geabsorbeerd.

“Ongebruikelijk en anders” is altijd het gevoel dat we krijgen van waar we aan worden voorgesteld. Het ruiken is het eerste deel van het onderzoeken van de introductie.

Anoniem nr. ….. 26 mei 2017
De knoppen van de nog niet geopende bloemen (onrijpe bloesem) die de bloem omgeven zijn Kristallijn, diamantachtige kristallen knoppen.

Voorts, de stelen van de onrijpe Kristallen Knoppen zijn van een basiskleur van een Lagere Frequentie (oranje/geel)….. terwijl de bloeiende rijpe bloem een Hogere Frequentie basiskleur heeft bereikt van EMERALD GROEN van de vijfde dimensie.

Eenmaal wanneer het Kristallijne Lichtlichaam proces is voltooid (vertegenwoordigt door de onrijpe knoppen van diamant),  een Wezen bloeit dan volledig door te transformeren van de Kristal fase naar de Etherische/Plasma fase van het Lichtlichaam.

De bladeren van Emerald Groen zijn in fotosynthesestijl, geopend en het Hogere Dimensionale Licht aan het ontvangen.

Belangwekkend is, deze Hogere Frequentie –Magenta- gekleurde bloeiende bloem is komeetvormig, enigszins….. en onderzoek naar kometen onthult:

Wanneer een komeet de zon nadert, veredelt (doen sublimeren van) zijn kern.

Sublimeren betekent:

“sublimatie betekent een vaste stof gaat rechtstreeks over in een gas zonder de vloeibare toestand te passeren.
Iets vast beweegt voort doelloos (als vervreemden) in zijn moleculen, in zijn atomen – geen geweld, geen explosie, gewoon iets dat daar vast was, van elkaar gaande in een damp en aan het stijgen, rustig, transcendent, verheven.”

~ Raven Ivanova

Anoniem nr. ….. 28 mei 2017
Des te meer ik staar naar de “Bloem”, heb ik opgemerkt dat het meer en neer beïnvloedt raakt door het witte licht en geleidelijke verliest het zijn primaire kleur van “magenta”.

Het wordt helder roze met witte nuances. De “knoppen” lijken meer als membramen, die verschillende ruimtes afscheiden. In iedere ruimte zag ik verschillende menselijke figuren in verschillende poses, mannen, vrouwen…

Sue, is dit echt of is het mijn verbeelding?:)

Tina Cohen – 28 mei 2017
Sta vast.
Hou vol. Het licht komt eraan. Je kan diep ademhalen en de frequenties van het Licht absorberen.

Daniela Castro – 28 mei 2017
Transmutatieve energie in actie.

Sophie b – 28 mei 2017
Grappig, ik deed ook hetzelfde. Het was een stekelig gezicht, ik probeerde een vriend te zijn.

Sue Lie en de Galactische FamilieVertaald voor Wakkere Mensen