De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 26 mei 2017

Heavenletter 1789: Een Gever van liefde /geplaatst 26 mei 2017

Een Gever van liefde
Brief uit de Hemel
geplaatst 26 mei 2017


God zei:

Geliefden, in tijden dat het leven verschrikkelijk lijkt, als er volgens jouw verstand geen twijfel bestond over de echtheid van ellende, dan is dit precies wanneer meer liefde nodig was, en meer liefde opgeroepen. Dit is wanneer je in je hart reikt. Geef hoe dan ook altijd liefde, maar in tijden dat liefde het meest nodig is, geef dan meer. Liefde is het enige wat er is om te geven, dus geef haar.

Berispingen helpen niet. Vermaningen zijn een verspilling. Het enige wat een einde kan maken aan de noodzaak voor liefde is liefde. Wanneer liefde nodig is, moet je haar geven. Zelfs als je het vanuit je tenen moet halen, moet je haar geven. Het is aan jou om te geven.

Er wordt teveel tijd gebruikt om te beslissen liefde te geven of te weerhouden. Er is geen beslissing te nemen. Vergeet beslissen. Neem een besluit en neem het één keer, en geef liefde. Je weet nu wel dat we niet praten over opstaan en liefde roepen. We praten over het sturen van liefde vanuit je hart.


Sommigen zullen dit bidden noemen. Als het idee van gebed je aanstaat, bid dan in je hart dat Ik je help om jou een nieuwe weg te laten zien zodat liefde vanuit jouw hart natuurlijk kan stromen. Bid dat je wilt zien of dit verdiend is of onverdiend. Bid dat je in staat zult zijn om liefde vanuit je hart te geven ongeacht de omstandigheid.

Een roos biedt zijn zoetheid aan ongeacht wat voor weer het is. Als een roos bij het afval is gegooid, geeft hij nog steeds zijn zoetheid af. En jij bent een Menselijk Wezen die liefde afgeeft. Zeg nooit dat er een situatie is waarvan je niet weet wat je er mee doen moet. Je weet wat je moet doen. Je doet wat er nodig voor is, en wat er nodig is is dat je liefde geeft. Je moet een weg vinden om liefde te geven voor het doel van vrede op Aarde en goede wil voor mannen en vrouwen en kinderen en de gezegende dieren die over de aarde ronddwalen.

Er is nooit een reden voor jou om geen liefde te geven. Liefde is altijd nodig. Er is geen situatie die liefde vervangt.

Als je op het punt staat op opgehangen te worden, en je houdt van niemand op Aarde, hou dan van Mij. Als je niet van Mij kunt houden, houd dan van het leven dat je op Aarde hebt geleefd. De dood is hetzelfde voor allen ongeacht de manier of de tijd.

Hou er zelfs van, zelfs als is het maar voor een moment, dat je een voelend Wezen op Aarde bent. Hou ervan dat je vol bewustzijn zult hebben van iets groters dan je jezelf toegestaan hebt om te kennen. Hou ervan dat je meer bent dan je lichaam. Hou van die onschuldige handen die een touw maakten. Het zou gebruikt kunnen zijn voor bergbeklimmen, maar nu wordt het gebruikt voor jou. Als je jouw leven laat gaan, laat je harde gevoelens gaan. Geef wat van jouw liefde aan degenen die ervoor kiezen, niet om lief te hebben, maar om jouw leven te eindigen. Heb genoeg lief om aan Mij te vragen hun pijn weg te nemen.

Wat is de verdienste van vloeken? Wat is de verdienste van protesteren? Als de wolf jou in zijn klauwen heeft, ga dan liggen en hou van de wolf want hij is maar een wolf en weet niet beter. Jij, aan de andere kant, wel. Jij bent een Wezen dat genoeg weet om lief te hebben. Jij kent er de waarde van.

Wees een gever van liefde in het leven en in de dood. Wees een gever van liefde omdat er simpelweg niets anders is voor jou om te doen.

vertaald door: