Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 25 mei 2017

Heavenletter 1788: Een Aanbod van Liefde / Geplaatst 25 mei 2017

Een Aanbod van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 mei 2017


God zei:

Wat is de deugd van je verdrietig voelen? Wanneer je je verdrietig voelt, heb je ergens spijt van. Jij bent eenzaam om iemand of iets. Het is een rouwproces. Misschien heb je spijt dat je niet meer van een ander Wezen genoten hebt toen hij pal voor je stond. En dus geniet je nu van ze met je droefheid.

Oh, wat een woorden zou je nu kunnen zeggen als iemand die je mist nu voor je zat. Hoe verschillend zou jouw begrip dan zijn. Je zou weten dat wat jou dwarszat op dat tijdstip helemaal niets was. Het was helemaal niets, en jij dacht dat het veel was. Je had een innerlijk gevecht met je eigen hart. Je vond redenen om niet lief te hebben. Die redenen hebben jou verlaten, en nu wil je liefde. Nu zou je jouw liefde opbiechten.

Je zou je verontschuldigen voor je onbegrip. Je dacht dat de andere persoon het niet begreep, en nu zie je hoeveel jij niet begreep, of zelfs probeert te begrijpen.


Als het leven lessen zijn, dan is de les hier om van de persoon die nu voor je is te genieten. Dit is je kans. Je hebt gasten op Aarde voor een korte tijd. Ze vertegenwoordigen Mij op aarde net zoals jij.

Jij bent een tere scheut van een bloem of bamboe, en zij zijn dat ook. Jullie zijn beiden een hechtrank van liefde die elk zijn eigen weg vindt. Geef toe dat je liefde bent, en dat je onzinnig bent in het uiten ervan en het herkennen van dezelfde soort liefde in een ander.
Je bestookt jezelf terwijl je protesteert en jouw liefde beschermt. Jij mag misschien een tedere scheut zijn, maar liefde is fris en gezond. Geef meer aandacht aan liefhebben en minder aan jezelf.

Wat ook het heden voor jou is, heb later geen spijt. Heb geen spijt van wat je gezegd hebt of wat je niet gezegd hebt. Heb geen spijt.

Je vraagt jezelf af wat het is dat zo moeilijk is aan het leven en zijn bewoners. Wat is het dat verzoend moet worden? Waarom, vraag je jezelf, moet wat je nu als klein ziet, jouw leven domineren? Wat is het, vraag je, dat jou doet vechten tegen liefde? Geliefde, was je leven hiervoor niet een gevecht tegen liefde, alsof liefde vertroeteld en gespaard moet blijven als ze het leven binnenkomt? Alsof ze gered moest worden voor een schitterende dag, terwijl het steeds de liefde in je hart was die naar buiten moest komen en schijnen.

Deze liefde in je hart heeft soms vastgebonden gezeten in kleine pakketjes, verpakt en bewaard in de koeling. Of ze is verhit in het vuur en doet zich voor als vonken van boosheid.
Het is nu tijd voor de liefde om naar buiten te komen uit de as. Niet langer hoeft de liefde om het hoekje te kijken om te zien of het veilig is. Liefde is er om uit je hart naar buiten te komen net als een trompetter. Niet langer hoeft jouw liefde verlegen te zijn. Ze moet uit zijn schuilplaats komen. Kun jij je de vreugde voorstellen als alle liefde in de wereld naar buiten komt uit zijn haven en zijn zeilen opzet?

Stel je het voor. Stel je het voor en beeld je niet langer de tegenstrijdige dingen in die je je hebt ingebeeld dat ze je hart pijn doen. Het is alsof je pijnen hebt verzameld en ze op een muur geplaatst hebt terwijl je aldoor in liefde zou kunnen uitblinken.

Blink er nu in uit. Geef de liefde in jou toestemming om op het toneel te dansen. Laat vandaag jouw hart debuteren. Laat jouw hart zich met sterren tooien. Je ego heeft er al lang genoeg beslag op gelegd. Breng je ego naar bed, en maak jouw liefde wakker. Breng haar naar de ontbijttafel. Breng haar naar de wereld. Wees een aanbod van liefde overal waar je gaat.

vertaald door: