De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 23 mei 2017

Heavenletter 1786: Het Tijdperk Waarin Je Leeft / Geplaatst 23 mei 2017

Het Tijdperk Waarin Je Leeft
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 mei 2017


God zei :

Het leven is om van te genieten. Het is een goede stoofpot die op het fornuis staat te koken. Je kunt nu gaan proeven. De volgende hap kan zelfs nog lekkerder zijn. Het aroma verovert je. De stoofpot blijft koken, en jij blijft roeren en proeven. Geniet van het leven op dezelfde manier zoals je iets lekkers op het fornuis aan het koken bent. Of in de oven aan het bakken bent. Of aan het koelen in de koelkast. Of op je bord.

Het leven is bedoeld om verleidelijk te zijn. Jij bent bedoeld om daarvan de genieter te zijn. Misschien had je een zure smaak in je mond, en heeft dit je smaak in alles beïnvloed. Jij bent degene die het leven proeft. Proef het op z'n best. Kom opnieuw er naar toe iedere dag, zoals je met voedsel doet. Wat er gisteren ook op het menu stond, vandaag is er misschien een specialiteit van de dag, of dezelfde, maar altijd met verse ingrediënten. Om misschien verschijnt vandaag als een nieuw restaurant.

Vandaag is de Grote Opening.
Waarom niet genieten van het leven? Waarom niet je lippen er aan zetten? Het leven is niet een oude hoed. Het maakt niet uit wat, maar dat is het niet. Zelfs als de buitenkant hetzelfde zou zijn, ben jij iemand die is opgestaan. Jouw waarneming is aan het veranderen, op dezelfde manier waarop het zonlicht verder gaat en andere details vindt om op te schijnen, zo doe jij dat ook. Zonlicht gaat verder, en je ogen zien niet hetzelfde als ze gisteren deden.

Het leven is om te verslinden. Jij bent niet bedoeld om het uit te zitten zoals je op een saaie dag zou doen. Als je leven een gebrek aan interesse heeft, dan is het jouw stimulans om er leven in te brengen. Ontdek een nieuwe danspas. Sta op een stoel. Of ga zitten en schrijf een gedicht. Wat je geschreven hebt is nog nooit eerder geschreven. Het heeft op jou gewacht. Ik heb op jou gewacht.

Waar wacht je op, geliefden? Nog een dag? De dag is hier. Dit is de dag die Ik voor jou gemaakt heb. Koester hem.

Vandaag is het platform waar je op staat. Het is de brug waar je op loopt. Het is de brug van jezelf. Jij bent degene die erover heen gaat. De brug gaat niet overal heen, maar jij kan dat wel. Jij kan uitvinden wat er aan de andere kant is. Eerst, moet je opstaan en gaan lopen. De brug kan jou niet dragen als je er niet op loopt.

Wees je eigen stimulans. Heb je misschien een wachtspel gespeeld? Ben je gaan zitten in de wachtkamer, wachten op het leven? Het leven is nu hier, geliefden, en het is aan jou om er aan deel te nemen. Het is Mijn geschenk aan jou. Ik zegen jou ermee.

Alle geschenken die jij aan Mij geeft doen er niet toe. Alle kaarsen en geloftes zijn niets naast jouw genot van vandaag. Bied Mij jouw genoegen. Geef Mij jouw glimlach. Bied Mij een vriendelijkheid die je aan jezelf geeft of aan een ander. Laat iemand anders glimlachen, en je geschenk zal hoog staan op Mijn altaar.

Wat je klachten aangaat, ze zijn genoeg herhaald. Het Tijdperk van Reden en zijn nageslacht, het Tijdperk van Klachten, is voorbij. Het Tijdperk van Liefde is opgestaan. Dit is het tijdperk waarin je leeft. Informatietijdperk is een ongelukkig gekozen naam, Jij leeft in het Tijdperk van Liefde, en liefde is wat je moet nalaten aan de erfgenamen van het leven op Aarde.

Denk er aan! Je leeft in het Tijdperk van de Liefde op Aarde. Jij bent een erflater van liefde. Geniet van je leven. Maak het vreugde, en liefde zal je simpelweg volgen. Jouw bestemming is vandaag.

vertaald door: