De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 10 mei 2017

Energie Update – All New High! Jenny Schiltz op 9 mei 2017

Energie Update – All New High!
Jenny Schiltz op 9 mei 2017De energie wordt echt verpletterd nu en de Schumann Resonantie gaat naar een nieuwe hoogte… een schreeuwende 120 ! 

Voor degenen wier lichamen in deze hogere frequenties gedijen – wordt het een tijd van actie. Een tijd van schepping. Ideeën komen binnen gevlogen. Als jij dat bent, wees zeker om op te schrijven wat je krijgt en maak een plan om dat te doen. Voor anderen kan deze nieuwe hoogte nogal wreed zijn. Slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijnen, je mistig voelen en ruimtelijk. Sommige voelen ook intense gewrichtspijnen.

Ik vergelijk dit met hoogte-ziekte, het lichaam heeft zich nog niet aangepast aan je nieuwe locatie dus wordt het duizelig, verward, vermoeid, geïrriteerd en pijnlijk. Hoofdpijnen kunnen massaal zijn. Het lichaam wordt uitgedroogd en verliest essentiële mineralen omdat het worstelt om te acclimatiseren. De enige remedie is tijd, water en aanvullen van essentiële mineralen (zout, magnesium, zelfs vitamine C & D)


Het meeste dat velen hebben met die intense frequentie opwaarderingen is het onvermogen om gegrond te blijven. Als je niet helemaal in je lichaam zit, kon je je in de modder rollen en nog niet worden gegrond. Neem even een moment en zet jezelf stevig in je lichaam. Sluit je ogen en zeg: “Ik grond mijzelf nu volledig in mijn lichaam, vanaf mijn hoofd tot en met mijn tenen.” En breng dan je bewustzijn naar beneden in de top van je grote teen. Vanuit deze ruimte kun je je dan in de aarde gronden als dat het beste voor je werkt. Ik merk dat ik me veel beter centreer door in mijn hartruimte te gaan en die te voelen zwellen door liefde en dank. Deze energie vonken kunnen ook intense emoties veroorzaken om omhoog te komen.

Alhoewel onprettig, is het echt iets goeds – we moeten zien wat niet verenigbaar is in de hogere frequenties. Als je dat eenmaal ziet, dan is het tijd om met healing te werken, te vergeven en je te verzoenen met wat dat is. Je eigenaar maken van wat het ook is dat in ons zit, (de goede, de slechte en de lelijke) en om van onszelf te houden ondanks ons dat diepere niveaus van healing brengt en dan loslaten. Onze diepe, duistere verborgen delen zullen luider en luider worden totdat we hen naar het licht van liefde brengen. Liefde is de enige manier om iets te transformeren zoals het is wat we in onze kern zijn… al het andere is gewoon deel van de menselijke ervaring. Het is nu tijd om verder te gaan en terug te keren naar onze natuurlijke staat van zijn.

“Hang in there” (Blijf zitten), wees aardig voor jezelf en voor anderen. We voelen allen dit omhoog gaan in resonantie en niet iedereen gaat daar goed mee om. Begrip voor je zelf en begrip en medeleven voor anderen zullen een lange weg gaan.

Ik stuur jullie alle liefde. 

Jenny