Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 1 mei 2017

Een Schrijven van de Schepper / 30 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Volledig Stoppen”


Soms is het nodig op het pad waar jij je op bevindt, om een omweg te maken, een andere richting te gaan of volledig te stoppen en om te keren. Vertrouw me als ik dit zeg ... Het heeft niets en alles te maken met jou. Ben je nu in de war? Goed!

Deze soorten dingen zullen zich soms voordoen om je te stoppen en aan het denken te zetten in plaats van gedachteloos door te gaan naar je volgende taak. Jullie zijn hier niet als robotachtige wezens die werken naar een eindpunt, maar om te groeien, te leven, als liefdevolle mensen die jullie intenties, gedachte en acties moeten leren kennen. Sommigen van jullie kunnen dit zien als straf en dat is het verste van de waarheid. Wat het echt is; Het Universum wint jullie aandacht zodat jullie voorbereid kunnen worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl