De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 1 mei 2017

Een Schrijven van de Schepper / 30 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Volledig Stoppen”


Soms is het nodig op het pad waar jij je op bevindt, om een omweg te maken, een andere richting te gaan of volledig te stoppen en om te keren. Vertrouw me als ik dit zeg ... Het heeft niets en alles te maken met jou. Ben je nu in de war? Goed!

Deze soorten dingen zullen zich soms voordoen om je te stoppen en aan het denken te zetten in plaats van gedachteloos door te gaan naar je volgende taak. Jullie zijn hier niet als robotachtige wezens die werken naar een eindpunt, maar om te groeien, te leven, als liefdevolle mensen die jullie intenties, gedachte en acties moeten leren kennen. Sommigen van jullie kunnen dit zien als straf en dat is het verste van de waarheid. Wat het echt is; Het Universum wint jullie aandacht zodat jullie voorbereid kunnen worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl