Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 22 mei 2017

Dagtekst van Maandag 22 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 22 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De bloemen hebben een stem die we kunnen horen -

"Overal zie je rozen, men geeft ze dikwijls cadeau, maar brengt ons dat eigenlijk iets bij? Als ze eenmaal in een vaas staan, kijk je er zelfs niet meer naar en als je er voorbij komt, merk je haar geur nauwelijks op. Niettemin komt een roos meer tot leven als je er met een verlicht bewustzijn naar kijkt. Dan ontstaat er een contact tussen de roos en jou. Je voelt dat deze bloem bewoond wordt door een magnifiek wezen en dat het zich tot jou richt.

Sommigen zullen zeggen dat dit niet mogelijk is, dat je zoiets alleen in sprookjes leest. Zij zullen nooit de stem van de bloemen kunnen horen. Er zijn in feite verschillende manieren waarop je de stem van de bloemen kunt horen! Als wat ik je net vertel uit een sprookje lijkt te komen, weet dan dat sprookjes niet alleen mooie verhalen zijn, bedacht voor kinderen door mensen met veel fantasie. Wat in sprookjes verteld wordt, stemt overeen met een heel diepe werkelijkheid, die je uiteindelijk pas zult vatten op de dag dat je erin slaagt je open te stellen om uitwisselingen te hebben met heel de natuur."