De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 31 mei 2017

Dagtekst van Woensdag 31 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 31 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Liefde moet beleefd worden in vreugde en in het licht -

"Kan men, of moet men zelfs blijven houden van een persoon, die op een gegeven moment oneerlijke standpunten inneemt en zich onwaardig gedraagt? Veel mannen en vrouwen hebben zich deze vraag moeten stellen. Natuurlijk, de liefde die ze hebben voor een persoon, brengt in bepaalde gebieden subtiele effecten teweeg, die deze persoon ten goede zullen komen en uiteindelijk invloed kunnen hebben maar aan de andere kant is het niet zo goed voor hun psychisch evenwicht om in het hoofd en in het hart te blijven zitten met iemand, die door een verkeerde richting in te slaan, bezig is een publiek gevaar te worden.

Liefde moet beleefd worden in vreugde, in het licht. Als je voelt dat deze man of deze vrouw je liefde echt niet meer verdient, blijf er dan niet hardnekkig aan vasthouden, er zijn zoveel wezens op aarde die het wel waard zijn, bekenden en onbekenden! De hoofdzaak is dat je nooit stopt met liefhebben, want het is de liefde die je in leven houdt."