Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 5 mei 2017

Dagtekst van Vrijdag 5 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 5 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Harmonie: een gezamenlijk werk voor het Koninkrijk van God -

"Met hoe meer we zijn om ons te verenigen, hoe meer onze broederlijke uitstraling goddelijke entiteiten zal aantrekken die ons komen helpen door ons gezondheid, kracht en licht te geven. We verenigen ons niet voor het plezier van elkaar te ontmoeten en samen een aangename tijd door te brengen, maar om een bewust werk te verrichten. En dit werk bestaat erin om ons persoonlijke, beperkte leven te onderwerpen aan de wet van de broederschap, van de universaliteit, aan de wet van de harmonie. Elke harmonieuze vibratie die we kunnen creëren verbindt ons met de grote kosmische harmonie.

Het woord "harmonie" vat alle deugden, alle zegeningen samen. Wanneer harmonie ieder gebied van ons wezen zal doordringen, zal ze ons stemmen als een instrument, en de Geest zal ons dan de mooiste klanken ontlokken door ons te bezielen met zijn levensadem. En dat heet: werken voor het Koninkrijk van God."