De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 30 mei 2017

Dagtekst van Dinsdag 30 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 30 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het geduld - het versterken door de ademhaling


"Hoe vaak heb je al moeten vaststellen dat het jou ontbrak aan geduld! En dit gebrek aan geduld ondermijnt de uiting van al je goede eigenschappen. Span je dus in om elke dag een beetje meer verdraagzaamheid te ontwikkelen. In plaats van onmiddellijk te reageren op woorden of gebeurtenissen, maak het eerst stil vanbinnen, haal diep adem om alle krachten van vrede, harmonie en licht bijeen te roepen: zij zullen je helpen om de beste houding te vinden. 

Leren werken met de adem is zo belangrijk! Wanneer je ‘s morgens de ademhalingsoefeningen doet, kun je vanbinnen het woord ‘geduld’ herhalen, en je van de betekenis, de vibraties en de aura ervan doordringen. En terwijl je dit woord uitspreekt, voeg er een betekenisvol beeld bij dat de kracht ervan vergroot, zodat die deugd uiteindelijk je hele bewustzijn doordringt."