De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 13 mei 2017

Boodschap van Aartsengel Rafael Inspiratie voor hart en ziel /12 mei 2017

Boodschap van Aartsengel Rafael
Inspiratie voor hart en ziel
12 mei 2017

Mijn lieve engelen vriend, 


Wat een prachtig uitzicht breid zich vanuit mijn smaragdgroene Tempel  der Genezing uit die op de top van de heilige malachieten  berg midden in mijn etherische verblijf staat.  De eeuwig groene vallei die onder de voeten van de malachieten bergketen ligt is nu volop in bloei en de heerlijkste bloemengeuren stijgen dag en nacht op tot het marmeren terras van mijn genezingstempel. Het uitzicht over de uitgestrekte kleurrijke vallei en aanliggende diepgroene bergen vanuit de allerhoogste bergtop in het engelenrijk is werkelijk adembenemend. Daar sta ik vaak leunend tegen het marmeren balkon mediterend op de oneindige Liefde van God die zulke prachtige natuur heeft gecreëerd. Besef jij ook, mijn dierbare vriend, dat de natuur niets anders dan gematerialiseerde liefde van God voor zijn schepping is? 

Ik, Rafael de Aartsengel, belichaam de eeuwige schoonheid van de natuur. De hemelse schoonheid en liefde die in de groene bomen, blauwe hemel, zuivere wateren en vruchtbare grond te vinden zijn, zijn voor mij de meest perfecte Goddelijke vormen van genezing. 


In mijn naam „ Rafael” zit de universele trilling van de Goddelijke Realiteit, Goddelijke Waarheid en de Goddelijke Genezing verborgen. Al deze kosmische aspecten van het zijn hebben wij, de engelen der Genezing, in de energetische essentie van de natuur verankerd. Niet voor niets komt de genezing veel sneller tot stand in de natuur dan in een industriële omgeving. 

Welkom thuis, mijn vriend, welkom in het eeuwige paradijs van de genezing! Het is een gezegende plek van alle tijden. Je hoort hier overal de mooiste vogelzang die jij je maar voor kunt stellen. De hemel hier is vol met bruisend licht. De sprankelende zilveren sterretjes schitteren hier en daar continue in de lucht. Dit is de Universele energie van Goddelijke Liefde die zich zichtbaar in de zuivere engelenlucht oplost. 

Een oogverblindende smaragden Tempel der Genezing staat op het toppunt van een machtige bergformatie die niet alleen door de eeuwenoude ceders maar ook door de kostbare engelensteen van genezing - malachiet in het royaal diep donker groen wordt gekleurd. Ja, mijn vriend, mijn etherisch verblijf baad volop in het groen. Deze rustgevende, opluchtende en transformerende kleur bestaat uit de onzichtbare golven van Goddelijke Genezing. Groen brengt je automatisch in afstemming met de Goddelijke Realiteit, Goddelijke Waarheid en Goddelijke essentie van wie jij werkelijk bent. Jij bent welkom om de helende energieën van de groene Goddelijke straal van genezing in de centrale zaal van mijn smaragden tempel zelf te ervaren!

Samen met mijn geliefde engelen van genezing begroeten wij jou, onze dierbare engelenvriend! Wij staan allemaal daar, in de verte, op het hoogste plateau van de heilige berg en sturen de meest krachtige stralen van het smaragdgroene licht naar je toe. Jij bent van harte welkom, geliefd kind van God, om de helende malachieten  berg te beklimmen! Je klimtocht is niets anders dan een bewuste en definitieve stap naar de volmaakte genezing van je ziel. 

De weg naar je ultieme genezing is open en vrij, maar de spanning die in je opkomt bij de gedachte dat jij ooit van je oude zielspijn verlost zal worden belemmert al jaren het zicht op je klimtocht. Jij zoekt hier en daar naar de weg die in de mist verzonken lijkt te zijn. Maar de enige mist die jouw ultieme genezing in de weg staat is de mist van je angst, mijn vriend, de angst voor een nieuw leven vol nieuwe waarden, nieuwe prioriteiten en nieuwe uitdagingen. Het leven waar je ziel volledig in haar eigen kracht mag staan.

De ware genezing brengt je altijd tot een herontdekking van je innerlijke kracht en het herstel van je gevoel van eigenwaarde. De echte waarde van je ziel is in werkelijkheid veel groter dan wat jij al zo lang over jezelf dacht. Geliefde ziel van het oneindige licht, aarzel niet om de ultieme genezing aan te gaan zodat je jezelf van alle mogelijke beperkende patronen van doen en denken kunt genezen. Je ziel is onbeschrijfelijk veel waard in de ogen van je Vader-Moeder God. Wij, de engelen van de groene straal van Goddelijke Waarheid, Goddelijke Realiteit en Goddelijke Genezing, staan klaar om je in je ontdekkingstocht naar jouw echte Goddelijke Waarde te mogen assisteren. 

Moge het groene licht meer rust en vrede, meer harmonie en vreugde, en vooral meer inzicht in je grote kosmische waarde bij je brengen!

Aartsengel Rafael

http://www.spiritueleweg.com/