Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 29 mei 2017

BEELDEN VAN VIER NIEUWE GRAANCIRKELS DIE NET VERSCHENEN ZIJN IN HET VERENIGD KONINKRIJK (WILTSHIRE). / ARJUN WALIA MAY 28, 2017

UP CLOSE HD DRONE BEELDEN VAN VIER NIEUWE GRAANCIRKELS DIE NET VERSCHENEN ZIJN  IN HET VERENIGD KONINKRIJK (WILTSHIRE).
ARJUN WALIA MAY 28, 2017

The White Horse, Nr Alton Barnes, Wiltshire. Reported 25th May.
Het Verenigd Koninkrijk is geen vreemdeling voor gewascirkelformaties. Vier andere ongelooflijke ontwerpen zijn deze week opgedoken met het eerste ontwerp dat op 21 mei in het graafschap Wiltshire wordt ontdekt.

De cirkels zijn gedocumenteerd via drone footage, dankzij Matthew Williams, via Crop Circle Connector, een website gewijd aan het documenteren van graancirkelformaties over de hele wereld.

Bekijk de video hieronder voor een kijkje op de cropcirkels.

Wat kunnen deze formaties zijn? Is het een beeltenis van een soort van verduistering of hemelse evenement? Om dieper in het onderwerp te kijken, is deze documentaire een geweldige plek om te beginnen. Houd er rekening mee dat er ook veel hoaxes zijn, die duidelijk het werk zijn van een stel grappenmakers. Maar we mogen dat het feit niet weg laten nemen dat er honderden gedocumenteerde formaties zijn die zo complex zijn en zo ongelooflijk in hun aard zijn dat ze op het hoogste niveau van wetenschap onderworpen zijn aan onderzoek. (Zie hieronder) Of deze bijzondere echt of nep zijn mag geen afbreuk doen aan dat feit, en dit artikel wordt gebruikt om meer bewustzijn te creëren over een zeer reëel fenomeen dat al voor lange tijd gebeurt.Volgens coasttocaostam.com, “dit specifieke vorming, een van de vier, blijkt een zonsverduistering verbeelden en draagt een opvallende gelijkenis met een ontwerp uit 2004, dat bleek ook om een dergelijke astronomische gebeurtenis te gaan ... Intrigerend, net als de manier waarop de 2017 graancirkel deze zomer zonsverduistering van de zomer dateert met drie maanden, zo deed ook de formatie van 2004 dat.'vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl