De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 16 april 2017

Wij kunnen ervoor kiezen om moedig genoeg te zijn. / 23 januari 2016 / door Steve Beckow / geplaatst 16 april 2017

Wij kunnen ervoor kiezen om moedig genoeg te zijn.
23 januari 2016 / door Steve Beckow / geplaatst 16 april 2017

We kunnen ervoor kiezen moedig genoeg te zijn om de verantwoordelijkheid voor het gehele menselijke familie te nemen. We kunnen ervoor kiezen om te zorgen dat onze liefde voor de wereld is waar ons leven echt om gaat.

Ieder van ons heeft nu de gelegenheid, het voorrecht om een verschil te maken in het creëren van een wereld die werkt voor ons allemaal. Het zal moed, durf, en het hart behoeven. Het is veel radicaler dan een revolutie - het is het begin van een transformatie in de kwaliteit van het leven op onze planeet.
Jullie hebben de macht om het schot af te vuren wat over de gehele wereld zal worden gehoord. 

(Werner Erhard, Graduate Review, februari 1980.)

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl