De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 23 april 2017

Live Kryon Channeling 178: Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 4 /21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 23 april 2017

Live Kryon Channeling 178:
Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 4
Deze live channeling werd gehouden in Salt Lake City, Utah.
21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 23 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Nummer vijf: Het duister heeft de controle

Dit heeft een relatie met nummer twee, maar op een hoger niveau. Jullie hebben het gezien in de oorlogen en de dictators die schijnbaar de volledige steun van het kwaad hadden. Jullie zien het door de hele mensheid heen als een mens koos voor het duister in plaats van het licht. Lagere energie heeft altijd de controle gehad en het menselijk ras is gemanipuleerd voor geld. Dit is jullie je hele leven lang verteld.

De teleurstelling is dat het nog steeds gebeurt, dat het menselijk ras doorgaat met gemanipuleerd te worden zoals dit al tijdens het hele bestaan is gebeurd door degenen die machtig, hebzuchtig en rijk waren. Lieve mensen, de restanten hiervan zijn nog steeds hier terwijl jullie langzaamaan ontwaken naar een hogere waarheid. Maar jullie zouden moeten weten dat het licht aan de winnende hand is. Het duister heeft niet langer de controle over deze planeet.