De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 16 april 2017

Live Kryon Channeling 178: Vijf Tegenvallers van de Oude Energie.1 /21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 16 april 2017

Live Kryon Channeling 178:
Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 1
Deze live channeling werd gehouden in Salt Lake City, Utah.
21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 16 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City, Utah.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Liefde heeft vele gezichten en compassie is het nieuwe-energie-woord dat wij zien bij een zich ontwikkelende Aarde.

Ik heb veel tijd besteed aan jullie allemaal, heb jullie boodschappen gebracht over wat er mogelijk is en wat jullie in deze nieuwe energie kunnen doen. Het onderwerp van vanavond gaat over wat WAS in de oude energie en de waarheden die jullie toen bezaten.

Wij gaan deze boodschap “De vijf Grote Teleurstellingen van de Oude Energie” noemen.

Hierbij beschrijven wij iets dat was en dat er niet meer is.