Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 11 april 2017

Kryon: Helpen Gebeden? / 1 april 2017 / Barbara Bessen

Kryon:
Helpen Gebeden?
1 april 2017 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen.

Vele mensen sturen ons mails en vragen op de seminars wat ik, en natuurlijk ook de geestelijke vrienden, over de gebeurtenissen op Aarde te vertellen hebben.

Hoe denken Kryon en Saint Germain over de nieuwe Amerikaanse president, de gebeurtenissen in Turkije? Zal de Europese Gemeenschap blijven, en op welke manier? Wat mogen wij werkelijk geloven van wat de media ons voorschotelen? Wat vele mensen ook beweegt zijn hun eigen, innerlijke gebeurtenissen, het welbevinden van de eigen persoon. Waarom ben ik toch steeds zo ziekelijk?

Waarom zijn bepaalde levenssituaties, ondanks al mijn spirituele bemoeiingen, nog onduidelijk? Waarom hebben wij het gevoel dat wij ergens moeten aankomen en dat daarmee verbonden alles goed zal zijn? Wij gaan door sterke transformatieprocessen. Soms meer, soms minder. Het is echt niet makkelijk om hier in deze tijd te leven. Maar de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn zo immens als nooit tevoren. Er is een vrijheid die ons staat te wenken, zoals Saint Germain dit zo graag zegt. Toch – zo vragen velen zich af – is het mogelijk om die vrijheid ook werkelijk te leven? De buitenkant op Aarde vertelt ons eerder over chaos, oorlog, tekort aan water en voedsel, misvattingen over geloofskwesties, terroristische aanslagen en nog veel meer. Wat helpt? Wat kunnen wij doen? Laten wij horen, lezen en voelen wat Kryon ons hierover wil vertellen.