Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 2 april 2017

Kryon: De Heling van het Innerlijk Kind / David Brown /14 januari 2003./ Geplaatst: 2 april 2017

Kryon:
De Heling van het Innerlijk Kind
David Brown
Durbanville, Zuid Afrika
14 januari 2003. Geplaatst:  2 april 2017 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om jullie weer te zien. Vandaag gaat het over Liefde, het gaat over het hart en het gaat over de waarheid van jullie eigen bestaan.

Liefde is de energie waarop jullie drijven, het is de tegenovergestelde energie dan die van angst – liefde is de energie van expansie; jullie eigen levens moeten uitbreiden om de liefde in jullie harten te kunnen voelen.

Hoe meer jullie liefhebben, hoe meer jullie uitbreiden en hoe groter jullie aura’s worden en hoe meer heersend en zeker jullie gevoelens ten opzichte van jezelf worden; jullie zullen jezelf ware liefde geven, dat speciale gevoel van vervulling en warmte, het gevoel van overvloed en vreugde, een totaal gebrek aan remmingen – de mogelijkheid om precies te zeggen wat jullie voelen en willen zeggen.

Meer lezen >>>